03-14-2014, 04:41 PM
من یک نکته رو روشن کنم باز، من نمیگویم که ایرانیهایی که رفتهاند خارج هزینه ندادهاند (اجبار به کوچ یا حداقل امکان نداشتن زندگی در ایران آنطور که میخواهند)، و نمیگویم که زندگی سختی ندارند. من میگویم اگر قید ایران را بزنند وجود ج.ا اثری در زندگی فعلی و آیندهیِ آنها ندارد. زندگی آنها تقریبا همان اندازه تحت تاثیر ج.ا و سقوط آن است که چمیدانم یک شهروند عادی اروپای غربی یا آمریکای شمالی تحت تاثیر انقلاب در مصر بود. آنها تحت تاثیر سیاست کشورهایی هستند که در آن ساکن هستند و اوضاع جهانی، اثر ایران در سیاست کلی جهانی مگر چقدر است؟
اصلا اثر کلی ناچیز است، حالا میخواهد این اثر مثلا بخواهد برای براندازی و فشار بر ج.ا استفاده شود یا هر چیز دیگر، من کاری به خوبی و بدی کارشان هم ندارم، هر کس حق دارد برای زندگی بهتر خودش تلاش کند. ولی درست یا غلط این مردم داخل هستند که تحت ج.ا دارند زندگی میکنند، در راه مبارزه با آن هزینه میدهند یا اصلا مبارزه هم نمیکنند و تنها از وجود آن ضرر میکنند، همین.مشکلی هم با ایرانیان خارج ندارم، با مترسک ساختن و مزدور و خائن خواندن همهیِ مردم داخل است که مشکل دارم!
اصلا اثر کلی ناچیز است، حالا میخواهد این اثر مثلا بخواهد برای براندازی و فشار بر ج.ا استفاده شود یا هر چیز دیگر، من کاری به خوبی و بدی کارشان هم ندارم، هر کس حق دارد برای زندگی بهتر خودش تلاش کند. ولی درست یا غلط این مردم داخل هستند که تحت ج.ا دارند زندگی میکنند، در راه مبارزه با آن هزینه میدهند یا اصلا مبارزه هم نمیکنند و تنها از وجود آن ضرر میکنند، همین.مشکلی هم با ایرانیان خارج ندارم، با مترسک ساختن و مزدور و خائن خواندن همهیِ مردم داخل است که مشکل دارم!
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound