03-14-2014, 09:11 AM
دوستان ظاهرا قضیه اعدام یکی از سربازان فعلا منتفی شده !!
ایسنا - پنج مرزبان کشورمان در نزدیکی مرز ایران نگهداری میشوند
ایسنا - پنج مرزبان کشورمان در نزدیکی مرز ایران نگهداری میشوند
نقل قول:[h=4]چرا تهدید جیشالعدل برای اعدام یکی از گروگانها عملی نشد؟[/h]وی درباره تهدید اخیر جیشالعدل به اعدام یکی از این سربازان نیز اظهار کرد: یکی از افراد آنها که در یکی از زندانهای کشورمان تحت درمان بود، در حالت مریضاحوالی فوت کرد، نه این که اعدام شده باشد. آنها فکر کردند که این فرد اعدام شده و نسبت به این موضوع واکنش نشان دادند و ما نیز تدبیر کردیم و دیدیم بهترین منبع برای اینکه آنها به اصالت خبر دسترسی پیدا کنند، خانواده متوفی است و از طریق آنها میتوانند کسب خبر کنند که آیا آن فرد اعدام شده یا اینکه در اثر بیماری فوت کرده است. هماکنون نیز قطعاً آنها به شکلی به این نتیجه رسیدهاند که تصورشان اشتباه بوده است.
نقل قول:[h=4]پنج مرزبان ایرانی در نزدیکترین منطقه به مرز ایران نگهداری میشوند[/h]استاندار سیستان و بلوچستان همچنین از نگهداری این سربازان توسط جیشالعدل در منطقهای نزدیک به مرز استان سیستان و بلوچستان کشورمان خبر داد و گفت: آزادی این سربازان فرصتی برای گفتوگو است و ما مطمئن هستیم که این عزیزان سالم هستند و در نزدیکترین منطقه به استان خودمان نگهداری میشوند.
نقل قول:[h=4]نباید بر خصومت باقی بمانیم[/h]استاندار سیستان و بلوچستان در ادامه با بیان اینکه "این موضوع برای آن گروهک نیز فرصتی را فراهم میکند تا باب جدیدی توأم با تغییر در نگاهها شکل دهد"، خاطرنشان کرد: من اعلام کردم که پایان هر جنگ و خصومتی گفتوگو و صلح است، پس چرا دیر این کار انجام شود؟ چرا اجازه دهیم که خسارتها بالا برود؟ چرا بگذاریم که منافع طرفین آسیب ببینند؟ البته این موضوع قبل از این اتفاق تدبیر خود من بوده است و نباید آنها الآن بر این تصور باشند که امروز این فشار، زمینهای برای انعطاف بوده است. مستندات در استان و آنچه خودم در شورای تامین هم بیان کردم، این بوده است.