03-14-2014, 04:04 AM
sonixax نوشته: برخی دوستان گفتند که اینها به زور به سربازی برده شدند! ما هم گفتیم اولن که زور دورش مال زمان تیرکمون وزوزکه نه الان!
علی الحساب باید به تک تک سربازانی که بی بروبرگرد دستورات جمهوری اسلامی را اجرای میکنند به بهانه اینکه دستور داشتیم و فلان و بهمان را باید به چشم متخلف دید ولو کوروش بیخدا باشد!
وقتی کسی همچون شاهین نجفی با آن طرز فکر به خدمت سربازی می رود از دیگران چه انتظاریست؟!! تصور کنید زمانی شاهین نجفی جزیی از نیروی نظامی جمهوری اسلامی بوده!!
گرچه فرار کردن از دید من هزینه دادن نیست، شما به اینکه فلان کشور به شما اقامت نداده می گویید مبارزه؟!! به اینکه چند نفر شما را در خیابان های بلاد فرنگ کتک زده اند می گویید مبارزه علیه جمهوری اسلامی؟! زرشک!
این ها فقط بدبیاری است و هر چه بوده برای خود کرده اید و منتی بر سر دیگران نیست.
مبارزه ی واقعی را کسانی می کنند که داخل کشور در حال فعالیت هستند، در واقع هسته ی اصلی مقاومت اینجاست.
به قول راسل شما روضه تان را خاندید، حال بگذارید کمی من برایتان مدیحه سرایی کنم!
هزینه این است که به شما گواهینامه ندهند.
جواز کسب و کار ندهند.
شما را در هیچ نهاد دولتی استخدام نکنند.
حق خروج از کشور را نداشته باشید.
حق معامله های کلان را نداشته باشید.
و ....
به این ها اضافه کنید ترس از بازداشت شدن در سفرهای بین جاده ای یا گیر دادن های گاه و بیگاه مامورین. یا وحشت از جنگ به خاطر آغاز سربازگیری و پیامدهای آن.
در کل مانند این می ماند که داخل کشور خود همچون یک پناهنده ی افغانی زندگی کنید. چرا ؟!! چون حاضر نشده اید به سربازی بروید. حاضر نشده اید که دو سال بردگی کنید و کاری را انجام دهید که برخلاف میل تان بوده.
از هر 100 نفر شاید فقط دو سه نفر قادر باشند چنین شرایطی را آن هم برای سال های متمادی تحمل کنند.(حدود 30 سال!) ولی من مثل جناب میلاد بر سر کچل هیچکس منتی نمی گذارم و برای کسی روضه ی طفلان مسلم نمی خانم، چون این راهی بوده که خود انتخاب کرده ام و تا آخرش هم هستم.
البته کسانی را هم که مجبور به تمکین در مقابل خدمت اجباری شده اند سرزنش نمی کنم، ولی تن به بردگی ندادن بسیار ارزشمند است که جای تقدیر دارد و همانطور که گفتم کنار آمدن با این شرایط کار هر کسی نیست
در پایان خطاب به از خود متشکرانی که دیگران را هشت هزار تومنی و شیره ای خطاب می کنند و خود را باهوش ترین و صادق ترین انسان روی کره ی زمین می دانند باید خاطرنشان کنم که دموکراسی یعنی همین! شما اگر ایده ای برای آزادی ایران دارید این گوی و میدان در اختیار شما ، ولی حق ندارید فردی رو گوسفند خطاب کنید فقط به صرف اینکه طرفدار کسی است که شما را خوش نمی آید.
برای آزادی ایران هزار و یک راه وجود دارد، ما به راه خود می رویم شما نیز راه دیگری را انتخاب کنید ببینیم چه کسی زودتر به مقصد می رسد.
دیگر تحقیر و تمسخر دیگران چه معنایی دارد؟!
شما خود آنقدر ضد و نقیض صحبت می کنید که گفته های خودتان را هم به خاطر نمی آورید و بابت یادآوری آن به شما بایستی سند ارایه داد!
شما از یک طرف ادعا می کنید کشتن انسان ها را اخلاقی نمی دانید ولی از طرف دیگر مبارزه مسلحانه علیه جمهوری اسلامی را جایز می دانید! دم خروس را باور کنیم یا قسم امام نقی را ؟!
شاید جمهوری اسلامی یک حکومت غیرقانونی باشد، ولی یقین دارم حکومتی که مورد نظر شماست اگر سر کار بیاید از این هم غیرقانونی تر و خودکامه تر می شود و به کوچک و بزرگ رحم نخاهد کرد
به قول بزرگی "قدرت فساد می آورد"، شما هنوز قدرتمند نیستید رجز می خانید و می خاهید گردن ما را بزنید، وای به روزی که زبانم لال صاحب قدرت هم بشوید!
که اگر بشوید با آن خشم و کینه ای که نزد شما سراغ دارم بی تردید تقاوت چندانی با احمد خاتمی و ملاحسنی نخاهید داشت!
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"