03-10-2014, 11:47 PM
sonixax نوشته: سربازی اجباری ؟ شوخی میکنید داریوش جان ؟
تنها چیزی که به سرباز فراری در ایران داده نمیشود حق خروج از کشور و کار در ادارات دولتیست! چند% از ایرانیان بعد از سربازی بساط رو جمع میکنند میرند خارج یا میرند در ادارات دولتی مشغول کار میشوند ؟
میلاد جان شما مطمئنی بعد از انقلاب از ایران خارج شدهای؟! آقا دانستههایت خیلی گرد و خاک رویش نشستهاند ها! در ایران اگر دوستی فامیلی چیزی داری، کمی پرس و جو بکن! شما اگر سرباز فراری باشی، حقِ تحصیل نداری، حق استخدام شدن نداری (خصوصی و دولتی ندارد، دولتی که درخواست بدهید دستگیر میشوید، در مشاغل خصوصی هم اصلا شما را بیمه نمیکنند و باید خیلی خوششانس باشیدتا با برادرانِ افاغنه همکار شوی)، گواهینامه نمیتوانید بگیرید (حق رانندگی ندارید)، از کشور نمیتوانید خارج بشوید، سفرِ بین استانی با اتوبوس و قطار و هواپیما نمیتوانید داشته باشید (در اولین ایست بازرسی دستگیر میشوید)، در کوچه و خیابان کافیست یک نخاله با شما لج کند و به پاسگاه گزارش دهد که یک سرباز فراری در محلهشان است تا پدرتان را بیاورند جلوی چشمانتان و هزار و یک جور مکافات و بدبختی دیگر، و در کل شما یک مجرمِ فراری هستی میلاد جان؛ مجرم فراری میدانی چیست؟یعنی شما یک دشواری حقوقی داری! بله در سالهای 70 تا 80 زیاد سخت نمیگرفتند به این خاطر که سرباز به اندازهی کافی که داشتند که هیچ، خیلی بیشتر هم داشتند، طوری که برایشان خرج اضافه بود. اما در این پنج سال اخیر که متولدینِ سالهای 70 مشمول شدهاند، ازا آنجا که در سالهای 70 آمارِ زادآوری به شدت افت کرد، اکنون ج.ا به شدت کمبود سرباز دارد و میبینیم که سربازی را از 18 ماه ابتدا به 21 ماه و سپس یه 24 ماه در این یکی دو سال افزایش داده و مطمئنا تا دو سال دیگر به 28 ماه هم افزایش خواهد یافت. به مشمولان هم در این چند سال بسیار سخت میگیرند و شما به آسانی نمیتوانید از دستشان فرار کنید!
sonixax نوشته: همچنین راه های خروج از کشور در صورت سربازی نرفتند که فت و فراوان است!نخیر، هیچ اینطور نیست. برای اولین تلاش برای پناهندگی (تقریبا ارزانترین روش فرار از ایران) شما حداقل به 20 میلیون تومان پول نیاز دارید. قاطعانه میگویم که همین به سادگی یعنی 50 درصد از جوانهای ایرانی از هیچ طریقی امکانِ تهیهی چنین پولی را ندارند. کجای کاری میلاد جان؟ دوستِ من که از رتبههای تک رقمی کنکور ارشد بود و فارقالتحصیل شریف، با آنکه دانشگاهِ کالیفرنیا به اپلایِ او پاسخ مثبت داده بود و سالی چند ده هزار دلار هم بورسیهاش کرده بود به خاطر لنگ بودن برای نزدیک 25 میلیون پول نتوانست از ایران خارج شود و در همین خرابشده مدفون شد! شما انگار راحت از کشور خارج شدی، گمان کردهای برای همه به همان راحتیست! اخبار پناهجویان را اخیرا دنبال کردهای این چند وقتِ اخیر؟ میدانی در ترکیه چه خبر است؟ در مالزی و آبهای استرالیا و گینه خبر داری چه میگذرد؟
sonixax نوشته: راه های معافیت پزشکی هم کم نیستند.:e108:
یک مورد: یکی از فامیلهای من زیر نظر دکتر متخصص، کوشید به طریقی معافیتِ پزشکی بگیرد، راهکار پزشکِ مربوطه(که گویا نزدیک به 20 میلیون تومان هم پول گرفته بود) این بود که درونِ گوشِ آن فلکزده چسب ِ مایع بریزند که در عکسبرداری قابل تشخیص نیست اما او را کر نشان میدهد. اگر چه جراحی شد و چسبها از گوشاش خارج شد، اما برای آن معافی هزینهی از دست دادنِ 70 درصد از شنواییاش را پرداخت کرد.
موردِ دیگر: از همسایههای من بود که پدرش خود از مقاماتِ نظامی و گردن کلفتِ شهر بود، و خودش به شدت لاغر بود، چیزی در حدود 45 کیلو با حدودا 178 سانتیمتر قد! پدر و پسر خودشان را جر دادند، الان 10 ماه خدمت است.
موارد زیاد هستند، خواستی بگو برایت بیاورم تا ببینی که چقدر فاصله هست بین مشاهداتِ خودت و آنچه امروز برقرار است. بله روزگاری به سادگی معافیت پزشکی میدادند، چنانکه دوستِ من تنها به خاطر عرق کردنِ کف دستاش به سادگی معافیت گرفت، الان اما اصلا خبری از این حرفها نیست و شما اگر وضع فیزیکتان خیلی خراب نباشد (مثلا یک پا نداشته باشید و یا زیر 50 درصد بینایی داشته باشید) حتما به سربازی خواهید رفت و مواردی چون چاقی و لاغری و تعریقِ کفِ دست و ... را نهایتا معاف از رزم خواهند کردند.
sonixax نوشته: داریوش جان دنیای واقعی این است که جندالله دشمن جمهوری اسلامیست و جمهوری اسلامی دشمن جندالله! و یک سرباز وظیفه با هر تفسیری نیروی نظامی جمهوری اسلامی!میلاد جان از ژانر شگفتی دارید وارد ژانر وحشت میشویدا! گویا زبانِ مشترک اینجا به کلی از بین رفته.
به جای جندالله پس فردا آمریکا حمله کنه و بزنه همین سربازهای وظیفه رو بکشه هم لابد باز کار غیر اخلاقی کرده!
ببینم اگر همین سربازان وظیفه که زورکی به سربازی برده شده اند یک نیروی جندالله دستشان بیوفتد ولش میکنند بره رد کارش که یک وقتی کار غیر اخلاقی نکرده باشند ؟ جندالله که جای خود دارد ما رفتار همین سربازان وظیفه را با شهروندانی که دوستان و آشنایان خودشان هم میتوانند باشند دیده ایم فقط و فقط به خاطر اینکه اضافه خدمت نخورند!
من کسانی رو میشناسم که از دوران جنگ سرباز فراری بودند و دست آخر خود جمهوری اسلامی روش کم شد بهشون معافیت داد.
این حرفها که آی سربازی زوریه و فلان همش بهانه است! وگرنه شما فقط یه دونه فیلم ، سند یا ... به من نشون بده که کسی برای سربازی رفتن اقدام نکرده (نه اینکه رفته بعد فرار کرده) رو جمهوری اسلامی توی خیابون بگیره به زور ببره سربازی!
آقا به اسپاگتی اعظم من و چندتا دیگر از دوستانِ اینجا هم دشمنانِ ج.ا هستیم، به نظر شما هیچ اشکالی ندارد که فردا اسلحه برداریم برویم سربازِ مفلوکِ سرِ چهارراه را به اسارت گرفته و تیرباران کنیم؟
آنچه شما میگویید در موردِ هدفِ مشروع بودن، وقتی برقرار است که دو طرف تایع قوانین بینالمللی و شرایطِ جنگی باشند، وگرنه هر چند نفر که اسلحه برداشتند و افتادند به جانِ سربازهای بدبخت که کارشان توجیه شده نیست. سخنانِ هراسانگیزِ شما آدم را به موضع اسامه بن لادن میرساند که میگفت کارمندانِ دولتِ آمریکا هم به نوعی سربازانِ آمریکایی هستند که به طور نامستقیم به آن دولت خدمت کرده و در جهتِ قدرتِ او تلاش میکنند و از این جهت اهدافِ مشروع هستند! کجای این استدلال از نظرِ شما اشتباه است؟
کسشر هم تعاونی؟!