03-09-2014, 08:41 PM
sonixax نوشته: خیلی صریح و روشن در صورتی که مشغول جنگِ مسلحانه با جمهوری اسلامی بشوند بله! چون همون سربازها هم در صورتی که هر کدوم از اینها رو بگیرند صندلی رو از زیر پاشون میکشند!!!خب این تناقض بسیار جالبیست : مختار بودن برای نرفتن به سربازی اجباری! عزیزم شما وقتی میتوانید بگویید "سرباز قبول کرده که جزئی از بدنه نظام باشد" که سربازِ مربوطه اختیاری برای انجام ندادنِ این کار داشته باشد. بسیاری کسان هستند که امکاناتِ شما را برای سربازی نرفتن ندارند یا عقلشان نمیرسد یا مثل شما فکر نمیکنند ...
کسی که میره سربازی خواسته یا ناخواسته قبول میکنه که بخشی از بدنه ی رسمی جمهوری اسلامی باشه و باید به فکر اینجاهاش هم باشه. دلیل فرار من از سربازی همین چیزها بود که بخشی از بده جمهوری اسلامی نباشم ، دشمن مشروع دشمنان جمهوری اسلامی نباشم در شرایطی که خودم مخالفش هستم ، برای بقای آخوندها کاری نکرده باشم ، بهترین سالهای عمرم رو خرج یک مشت ملای آشغال نکنم.
میلاد جان جسارتا شما در رویاها سیر نمیکنی برادر؟خندهدار نیست که همه مثل شما فکر کنند؟ اصلا تصوری از این دارید که بخشِ عظیمی از جامعهی ایران در ناآگاهی و سانسور و خفقان زندگی میکنند؟ پیشنهادِ من این است که اندکی از آن ذهنیتِ کودکانهی خودتان فاصله بگیرید و به جهان واقعیت بیایید که در آن آدمها به دوستهی خوب و بد تقسیم نمیشوند که خوبها دشمنانِ خونیِ جمهوری اسلامی و بدها غیردشمنان یا منفعلان (منفعل از نگاهِ شما البته) نسبت به ج.ا هستند!
کسشر هم تعاونی؟!