03-07-2014, 04:49 PM
Anarchy نوشته: من حالا کاری به این 5 تا سرباز ندارم اما امروز مطلب یکی از دستگیر شدگان 88 که 5 روز تو کهریزک بودن رو میخوندم ، کلی از کتکی که میخوردن از همین سربازای وظیفه بوده اونجا !!! خودم هم شخصا شاهد بودم سربازای وظیفه به صرف لباسی که تنشون بود چطوری احساس قدرت میکردن و مردم رو میزدن و اذیت میکردن ...قضیه اون آزمایشه رو شنیدی که آزمایش شوندگان رو به دو گروه زندانی و زندان بان تقسیم کردند،کاملا رندوم و در پایان زندان بان ها با اینکه بهشون تاکید شده بود سعی کنند منصفانه رفتار کنند از قدرتشون سواستفاده کردند و کار به خشونت کشیده شد؟!
تو صحنه اعدام دو نفر از بلوچ ها هم که فیلمش پخش شده بود ، دیدم که سرباز وظیفه اومد صندلی رو از زیر پاشون کشید ، زیرش اتفاقا نوشته بود وقتی سربازای وظیفه این کار رو میکنن توقع نداشته باشید ما به اینها رحم کنیم . تیر اندازی به مردم بدبخت بلوچ هم که مثلا چند لیتر گازوئیل دارن قاچاق میکنن باز خیلیش کار همین سربازای وظیفه هست.
خب متاسفانه تو چنین شرایطی تر و خشک با هم میسوزن و این سربازا هم ممکنه قربانی بشن ، چون توئیتر جیش العدل اعلام کرده دادگاه شرعی اونها حکم اعدام هر 5 نفر رو صادر کرده !! اونا فکر کردن جمهوری اسلامی برای آزادی 5 تا سرباز میاد این همه امتیاز میده ؟
سرباز نیروی کار مجانی برای نیروهای مسلح ایران هست و مهم نیست چه بلایی سرشون میاد !
قدرت فساد آوره به همین خاطر تا حد ممکن نباید به آدم ها دادش!جنبه آدم ها فرق میکنه یکی رو اسلجه داشتن جو گیر میکنه،یکی رو رئیس جمهور بودن ولی در هر حال نباید به فرشته خو ترین آدم ها هم زیاد قدرت داد.
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Tacitus-