03-07-2014, 04:37 PM
Theodor Herzl نوشته: توی جریان جنبش سبز خیلی از سربازها رو باتون به دست میدیدی مردم رو میزدند! سربازان وظیفه رو میدیدی از کهریزک و غیره محافظت میکنند مثل گاردهای اشویتز!
من حالا کاری به این 5 تا سرباز ندارم اما امروز مطلب یکی از دستگیر شدگان 88 که 5 روز تو کهریزک بودن رو میخوندم ، کلی از کتکی که میخوردن از همین سربازای وظیفه بوده اونجا !!! خودم هم شخصا شاهد بودم سربازای وظیفه به صرف لباسی که تنشون بود چطوری احساس قدرت میکردن و مردم رو میزدن و اذیت میکردن ...
تو صحنه اعدام دو نفر از بلوچ ها هم که فیلمش پخش شده بود ، دیدم که سرباز وظیفه اومد صندلی رو از زیر پاشون کشید ، زیرش اتفاقا نوشته بود وقتی سربازای وظیفه این کار رو میکنن توقع نداشته باشید ما به اینها رحم کنیم . تیر اندازی به مردم بدبخت بلوچ هم که مثلا چند لیتر گازوئیل دارن قاچاق میکنن باز خیلیش کار همین سربازای وظیفه هست.
خب متاسفانه تو چنین شرایطی تر و خشک با هم میسوزن و این سربازا هم ممکنه قربانی بشن ، چون توئیتر جیش العدل اعلام کرده دادگاه شرعی اونها حکم اعدام هر 5 نفر رو صادر کرده !! اونا فکر کردن جمهوری اسلامی برای آزادی 5 تا سرباز میاد این همه امتیاز میده ؟
سرباز نیروی کار مجانی برای نیروهای مسلح ایران هست و مهم نیست چه بلایی سرشون میاد !