03-03-2014, 02:42 AM
sonixax نوشته: این موجودات شریفی که ازشون حرف میزنی در کشتار زندانیان سیاسی سال 67 دست داشتندمیرحسین موسوی:
"بنده به هیچ وجه نه نقشی داشتم نه اطلاعی، هتا با اینکه یکی از اعضای هیات سه نفره منصوب به نماینده وزارت اطلاعات بود و به طور طبیعی وزیر اطلاعات می بایست من و دولت را در جریان می گذاشت، آقای ری شهری هتا کلمه ای را هم راجع به این موضوع نگفت، نه در هیات دولت، نه به طور خصوصی به شخص بنده، ما در بی اطلاعی محض بودیم و وقتی هم خبر دار شدیم، سعی در جلوگیری داشتیم. اینکه بنده نقش داشتم خلاف واقع است و اصلن به ما اجازه ورود به این موضوع را نمی دادند. با این حال این جنایتی است که رخ داد و واقعیت این است که هنوز هیچ کسی از ابعاد واقعی آن خبر ندارد و شاید در آینده بتوان بیشتر و جامع تر به این واقعه و ابعاد آن پرداخت."
sonixax نوشته: 1 - من کجا جیش العدل رو مشروع دانستم!؟ نشان دهید یا اگر نمی توانید زبان بر کام گیرید.
نقل قول: اونها خودشون رو تروریست نمی دونند و شماها رو تروریست می دونند!
اون 5 تا سرباز برای من اصلن مهم نیستند!
sonixax نوشته: 2 - کجا از مجاهدین حمایت کردم ؟ نشان دهید یا اگر نمیتوانید زبان بر کام گیرید.
نقل قول:
اگر امروز حکومت حاضر به دادن امتیاز به غرب شده و در برنامه اتمی اش عقب کشیده تنها و تنها به خاطر فعالیتهای اطلاعاتی مجاهدینه که هر بار یک گند بزرگ از فعالیتهای هسته ای ایران رو لو میدند
sonixax نوشته: 3 - کجا با کشت و کشتار موافقت کردم ؟ باز هم نشان دهید یا زبان مبارک را در دهانتان نگاه دارید.
نقل قول: باید هزینه داد و جمهوری اسلامی رو ساقط کرد
تمام سبزها روی هم یک هزارم سوریه ای ها کار نکردند.
اگر طرفدار شخص یا گروهی هستید آنقدر شهامت داشته باشید تا موضع خود را علنی اعلام کنید، نه اینکه از ترس سرزنش احتمالی دیگران مدام پنهان کاری کنید.
پست های شما به صورت کلی نشانگر این است که علاقه ی زیادی به خون و خونریزی و خشونت طلبی دارید و این قابل کتمان نیست.
مشکل دیگری که دارید این است که یا همه چیز را به طور کامل سفید سفید یا سیاه سیاه می بینید و این از علایم افراطی گری است. خاکستری هم برای خودش رنگی است برادر!
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"