02-23-2014, 06:26 PM
razi نوشته: کسی که سربازی رفته باشد میداند که آن دو ماه آموزش برای یک سرباز در موقعیت حساس و جنگی کافی نیست و به نظر من باید در چنین موقعیتی از نیروی کادر ورزیده و حرفه ای استفاده کرد.ای بابا کجای کارید؟ کل مرزهای کشور دست سربازهاست. تمام برجک ها رو سربازهای بدبخت دارن پاس میدن. سرباز 24-24 نگهبانی میده. اگه بخوان کادری بذارن باید 24-48 باشه وگرنه طرف یا نمیره یا میره نامه بهداری مهداری میگیره و خودشو میزنه به مریضی. این کادریا به فکر 30 سال خدمتشون هستند میگن سرباز میاد 2 سال خدمت میکنه میره پس بهتره اونو فرسوده کنیم.
razi نوشته: به هر حال چیزی از جرم این سربازها کم نمیشود و باید پس از آزادی محاکمه شوند. من خودم با دو نفر دیگه 2 به 4 پست میدادم. روزهای متوالی و پشت سر هم و هیچ وقت ترک پست نکردم.بله کار اینها جرم هست. ماده 44 قانون مجازات نیروهای مسلح در مورد خوابیدن در حین نگهبانی حرف میزنه:
نقل قول:ماده 44: هر نظامی که در حین نگهبانی به طور ارادی بخوابد به شرح زیر محکوم میشود:
الف: هرگاه در مقابل دشمن و محاربان باشد در صورتی که عمل وی موجب اخلال در نظام (بهم خوردن امنیت کشور) و یا شکست جبه اسلام گردد به مجازات محارب و در غیر اینصورت به حبس از دو تا ده سال.
ب: هرگاه در ناحیه ای باشد که در حالت جنگ یا اعلام محدودیت های ضروری موضوع اصل هفتاد و نهم (79) قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران یا آماده باش رزمی باشد به حبس از شش ماه تا دو سال.
ج: در سایر موارد به استثناء مواردی که صرفن تخلف انضباطی محسوب میشود به حبس از دو ماه تا یک سال.
[COLOR="royalblue"]
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
[/COLOR]جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی