02-22-2014, 01:24 AM
sonixax نوشته: من نگفتم اینها! گفتم مردم که خودم هم جزوشون هستم. دلیل وجود اتفاقاتی نظیر این حکومتی هستش به نام جمهوری اسلامی. پس هر رفتاری که منجر به زیاد شدن عمر و یا بقای این حکومت بشه شانس بیشتر شدن این مدل اتفاقها رو هم بیشتر میکنه. پس خواه نا خواه این سرنوشتی هست که باید برای تک تک مردم ایران متصور شد مادامی که حکومتی در ایران است که تخم عربِ لبنانی برایش از جان زن و مرد ایرانی ارزش بیشتری دارد. نمیشه که اشتباه بکنیم ، تمام اخطار ها رو نادیده بگیریم ، بگیم ایشالا گربه هستش بعدش هم که چنین اتفاقاتی افتاد بگیم آی فلان و آی بهمان که! یعنی جان این 5 سرباز از جان بقیه ایرانیهایی که به خاطر گند کاریهای حکومت هر ساله کشته میشوند و هیچ کسی خبری از آنها نمیشنود با ارزش تر است ؟ این 5 تا فقط رسانه ای شدند - برای همین مهم نیست.
نه؛
شما باید مدنظر داشته باشید که مردم اگرچه باید برای خطاهای خویش تاوان بدهند، اما وقتی ارادهی فردی در برابر ارادهی جمعی و سرکوبِ دولتی خونآشام و تا دندان مسلح، همچون قطرهای میانِ سیل ناپیدا میشود، نمیتوان کسی را سزاوار تاوان دادن برای خطاهای مردماش دانست.
حقوق انسانی و اخلاقی افراد هم را نمیتوان با این چیزها به سادگی نادیده گرفت، اینان خونشان رنگیتر نیست، ولی برای هرکس به هر طریقی که میتوان باید کوشید تا به حقوق انسانیِ خویش برسد؛ نه اینکه «میخواست دنبالِ کروبی و موسوی و آرمانهای عمام راه نیوفتد!؟»!
کسشر هم تعاونی؟!