09-15-2011, 08:19 PM
Russell نوشته: عزیز من زبونم مو در آورده در توضیح مبانی اولیه فرگشت به شما و هنوز عبارتهایی مانند نقل قول بالا را مینویسید.بعد میخواهید من بیایم با شما درباره فلسفه اخلاق بحث کنم.
اینها اصول اولیه وبدیهی بحث است.
شما مدعی هستید که پیامبرتان رفتار تماماً اخلاقی داشته و الگوی اخلاقی تمام بشر تا ابد است.ادعا به این بزرگی کرده اید بعد من باید اخلاقیات را تعریف کنم اینجا یا شما که مدعی هستید؟!!
این شامورتی بازیهای آخوندی را رها کنید لطفاً اگر طالب بحث هستید.
معذرت میخواهم که شامورتی بازی های آخوندی درمیاورم . اما حالا واقعا چرا کشتار مخالفین غیراخلاقی هست !؟ مگر اینکار باعث بقای ژن قاتل نمیشود ؟! فکرش را بکن زرنگ باشی و گروهی درست کنی که دمار از روزگار مخالفینت دربیاورد .! اینطوری نه تنها ژن تو شانس بقای بیشتری دارد بلکه احتمالا ژن نوکرهای تو هم بقای بیشتری پیدا میکند و بازهم احتمالا ژن تو میشود شاه ژنها ! خب حالا کجای اینکار غیر اخلاقی هست ؟! خیلی هم با فرگشت سازگار است !
Russell نوشته: عزیز من این حرفها چیه.بهرحال منتظری مخالف اعدامهای 67 بوده ! حالا اینکه کاری نداره .از یک یا چند سایت از مراجع بپرس که یک مسلمان متعصب هستی و آیا اگر بتوانی چند کافر را یواشکی بکشی آیا اینکار مجاز هست یا نه ؟
سوال مرگ و زندگی این بوده،مسلمانی یا مارکسیست؟
یعنی دنبال این بودند که طرف کافره یا مسلمونه.نه هیچ چیز دیگه ای.سخنرانیهای منتظری و خمینی و نظرات فقهی اونها هم موجوده.