نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تاکنون با کسی بر سر برهان های پارسیک گویی گفتگو کرده اید؟آنان چه ...

aradnamjoo نوشته: سپاس..چرا بدبین؟؟؟!!!..این نوشتار مهربد رو پیشتر خونده بودم...من خودم با فرنودهای دیگری از سوی ناهمسویان رویارو شده ام...مانند این که این کار یه جور نژادپرستیه...یا این که این زبان زبان فارس ها(یا درست تر بگیم پارس ها)ست تو که پارس نیستی چرا به زبان مادری خودت سخن نمی گی و در اون سره گرا نیستی..این کار مایه ی ناسازی(اختلاف) میان تیره (قوم)ها می شه و بسیاری فرنودهای دیگه

این حرفها بیش از صدبار تکرار شده‌اند... مهربد و مزدک کارشناسی سر و کله زدن با ناسازگاران را دارند!
مهربد هم‌اینک نیست، هرگاه ایشان بازگشتند پاسخ شما را خواهند دارد، من چندان گرایشی به پدافند
از زبان پارسیگ ندارم. به نگر من پارسیگویی "نژادپرستی" نیست، تنها روشی بهینه و ناخودآگاه برای
دین‌ستیزی و مبارزه با اسلام بشمار می‌رود. [MENTION=14]Mehrbod[/MENTION]

Catwoman: from here, Bane's men patrol the tunnels. And they're not your average brawlers
Batman: Neither am I
پاسخ

پیام‌های این موضوع
تاکنون با کسی بر سر برهان های پارسیک گویی گفتگو کرده اید؟آنان چه گفته اند؟ شما چه پاسخ داده اید؟برآیند گفتگو چه بود؟آروین ها(تجربه ها)یمان - توسط aradnamjoo - 02-05-2014, 10:38 AM
تاکنون با کسی بر سر برهان های پارسیک گویی گفتگو کرده اید؟آنان چه گفته اند؟ شما چه پاسخ داده اید؟برآیند گفتگو چه بود؟آروین ها(تجربه ها)یمان - توسط Alice - 02-05-2014, 11:01 AM
تاکنون با کسی بر سر برهان های پارسیک گویی گفتگو کرده اید؟آنان چه گفته اند؟ شما چه پاسخ داده اید؟برآیند گفتگو چه بود؟آروین ها(تجربه ها)یمان - توسط aradnamjoo - 02-05-2014, 06:01 PM
تاکنون با کسی بر سر برهان های پارسیک گویی گفتگو کرده اید؟آنان چه گفته اند؟ شما چه پاسخ داده اید؟برآیند گفتگو چه بود؟آروین ها(تجربه ها)یمان - توسط Alice - 02-05-2014, 06:38 PM
تاکنون با کسی بر سر برهان های پارسیک گویی گفتگو کرده اید؟آنان چه گفته اند؟ شما چه پاسخ داده اید؟برآیند گفتگو چه بود؟آروین ها(تجربه ها)یمان - توسط aradnamjoo - 02-10-2014, 04:34 PM
تاکنون با کسی بر سر برهان های پارسیک گویی گفتگو کرده اید؟آنان چه گفته اند؟ شما چه پاسخ داده اید؟برآیند گفتگو چه بود؟آروین ها(تجربه ها)یمان - توسط Alice - 02-10-2014, 07:07 PM
تاکنون با کسی بر سر برهان های پارسیک گویی گفتگو کرده اید؟آنان چه گفته اند؟ شما چه پاسخ داده اید؟برآیند گفتگو چه بود؟آروین ها(تجربه ها)یمان - توسط aradnamjoo - 02-25-2014, 08:17 AM