09-12-2011, 09:45 AM
دست نخورده بودن یا باکره بودن یک دشوار بسیار بزرگ است، قتل های بسیاری در این باره رخ می دهد. اگر خانم ها بر پایه باکره بودن ارزیابی نمی شدند یعنی نمی گفتند این پاک است و آن ناپاک آن وقت من هم نمی گفتم که همه ارزش وجودی یک زن باکره بودن آن است. البته در کشورهای اسلامی به ویژه ایران را یادم رفته بنویسم.
برای نمونه در احکام مسلمانی (همه رساله ها شیعه) کافر نجس است یعنی شماره 5 نجاست سک و خوک است و شماره 6 کافر . پس اگر دست خویش را شسته ( این جا تنها برای حسین آقا کاربردی است ) و با من دست دادی باید دوباره بروی و دست خودتان را آب بکشید.
به نگرمی رسد که این را اسلام شدیدترش نموده است. نمونه آن خدیجه بوده که محمد خودش برای یک زن مجرد کار می کرده و پس از پیروزی اسلام زن ها را حتا در مسجد هم دیگر راه نمی دادند. اکنون هم چنین است.
برای نمونه در احکام مسلمانی (همه رساله ها شیعه) کافر نجس است یعنی شماره 5 نجاست سک و خوک است و شماره 6 کافر . پس اگر دست خویش را شسته ( این جا تنها برای حسین آقا کاربردی است ) و با من دست دادی باید دوباره بروی و دست خودتان را آب بکشید.
به نگرمی رسد که این را اسلام شدیدترش نموده است. نمونه آن خدیجه بوده که محمد خودش برای یک زن مجرد کار می کرده و پس از پیروزی اسلام زن ها را حتا در مسجد هم دیگر راه نمی دادند. اکنون هم چنین است.
نقل قول:چرا که نه ؟!نه این توان عاشق شدن در نگر من نیست شدن می شود شد ولی همان گونه که راسل گفته بسیار دشوار است.
عشق نه قانونی دارد و نه رسم و رسومی - اگر شخصی به راستی به شخص دیگری علاقه داشته باشد فرقی نمیکند روسپی باشد یا دختر و پسر پیغمبر