01-22-2014, 11:19 PM
iranbanoo نوشته: خوب شما میخواید از فرهنگ رانندگی تو ایران صحبت کنید,تمامی این فاکتور ها رو بین مردم ایران چه طور میبینید؟
مثلا دانستنی ها رو که اگر مثلا صدا و سیما فیلم و کارتونهای تبلیغاتی برای افزایش آگاهی مردم بکنه رو به نادون بودن مردم تعبیر میکنید!
یا قوانینی که همه گیر و همه جانبه نیست رو قانونی کامل و بدون و عیب و نقص میبینید بعدم اینو به بی فرهنگی مردم تعبیر میکنید!
از نظر خلقیات و عادات ایرانیها مردمان عقب مانده ای هستند و تنها یکی از دلایل این عقب ماندگی جمهوری اسلامیست.
اگر شما تاریخ و زبان و آثار ادبی را فرهنگ میدانید بله ما از اون نظر خیلی هم غنی هستیم! ولی اونها فقط فرهنگ نیستند .
iranbanoo نوشته: من نمیدونم دقیقا شما اینجا دارید با من در مورد چی مخالفت میکنید!اینکه ریشه ی تمامی این مشکلات خود مردمن و یا قبل از اینکه ماشین دست جماعت ماشین ندیده بدن باید فرهنگشم بهشون آموزش بدن و امکان استفاده ی درست از اون رو مهیا کنن!
نه خیر من نمیگم ریشه تمام مشکلات خود مردمند! بلکه بخش قابل توجهی از این مشکلات متوجه خود مردمه. نبود امکانات و قانون و ... تنها تا زمانی میتونه قابل قبول باشه که فرد در ایران باشه ولی وقتی همون فرد از ایران خارج میشه و کماکان به رفتار غیر اجتماعی خودش ادامه میده دیگه مشکل متوجه امکانات و قوانین نیست کما اینکه اگر اشتباه نکنم و درست یادم باشه خود شما بودید که به من نشان دادید قوانین رانندگی در ایران امروزه با بیشتر دنیا یکی شده و وقتی من بررسی کردم دیدم تقریبن از روی اروپا کپی-پیست کرده اند. پس دست کم قوانین به خصوص قوانین جدید شرایط یکسانی با اینجا دارد.
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری