01-17-2014, 09:53 PM
Dariush نوشته: شما در حال انجام تلاشی نافرجام هستید برای درستنمایی فرهنگی را دارید که سراسر ریدمان است و راهها و رانندگیها تنها برجستهترین نمود این بیفرهنگی آمیخته به خودبینی متوهمانه است وگرنه به روشنی مشخص است که این عکس در بدبینانهترین حالت مربوط به ده سال پیش است. اثبات پیوندی میان فرهنگ بد رانندگی در ایران و نبود امکانات و دولت بد و این چیزها نیز به درجهی بالایی از توانایی در ماستمالیزه کردن دارد وگرنه چنین فرهنگ رانندگیای در کشورهایی چون کوبا که میزان قراضه بودن ماشینهایش و خراب بودن جادههایش و نبود امکانات و... هرگز کمتر از ایران نیست هم دیده نشده.تلاش من از آن بابت نیست که بگویم گناه چیزی که امروزه در خیابانها میبینیم متوجه مردم نیست و مردم ما عاری از هر گونه اشتباه و مبری از آن هستند.اما نگاه منصفانه نگاهیست که علاوه بر آنکه خبط و خطای مردم را نشان دهد به علت ها ریشه هایش نیز توجه کند.
این حرف را چگونه بپذیرم؟مردم ایران ذاتا انسانهای وحشی و بی فرهنگی هستند!!!
حرفی به دور نگاهی واقع بینانه و همه از روی پاچه لیسی فرهنگ غرب.
بله من نظم و نظام غرب را در این مورد ستایش میکنم ولی این باعث نمیشود که مردم خود را پست و حقیر بدانم وقتی میدانم پشت این بی نظمی تنها مردم نیستند.مردمی که تا کنون تجربه ی چنین ازدحام و مهاجرت و حجم ترافیک و غیره را نداشته اند تا بتوانند به طور ابداعی با یکدیگر هماهنگ شوند و اگر بشوند هم باز چیزی از گناه کم کاری های طرف دیگر کم نمی کند.
شما از ده سال پیش میگویید اما من میگویم روند تغییر در ایران چنان سرعتی گرفته که به طور همزمان چندین اتوبان و بزرگراه مطرح در تهران و شهرهای دیگر ساخته شده اند و با اضافه شدن همین چند راه بخش قابل توجهی از مشکلاتی که تا قبل از آن وجود داشته حل شده اند.
خوب پس چرا عکس ده سال پیش را الان باید بگذارید؟چه سنخیتی با شرایط الان دارد؟
من از این خاک بر سر نشان دادن ایرانی ها(فرقی نمیکند حتی کشورهای دیگر ) حالم بهم میخورد...
شراب اولی تر ...