01-10-2014, 08:39 PM
iranbanoo نوشته: نخیر شما دارین سعی میکنید که مردم ایران رو یک مشت وحشی نشون بدین و فکر میکنید با این استدلالهای بچه گانه میتونید مشکل رو ریشه یابی کنید:))
این جرف که کشک و بی ارزش و احساسیه .
iranbanoo نوشته: ریشه یابی که چه عرض کنم دارید همون کاری رو میکنید که تو این 30 سال ج.ا کرده و تمامی گناه و کم کاری های خودش رو گردن مردم انداخته.
تا جایی که ما میدونیم برعکسه داستان! یعنی هر گندی در ایران بالا میاد همه از بیخ مقصر هستند به جز خود مردم :)))
iranbanoo نوشته: مطمئن باشید حرفهای شما زیاد تو تاکسی ها زد و بدل میشه.مردم ما.... مشکل ما ..... ما ایرانی ها..... و.... این دست چرندیاتی که فلش رو به سمت مردم میگیره رو تنها از زبون بیسواد ها,بی خبرها,منفعت طلب ها و این تیپ افراد باید شنید.
بر خلاف باور شما من آدم چاچول بازی نیستم که بخوام به زبون بازی و زبون ریزی خودم رو مثبت نشون بدم و خیلی صادقانه اصل داستان رو میگم .
همچنین از اون دست آدمهایی نیستم که اسپرم مقدس آریایی رو بپرستم و بگم هر ایرادی که هست از جمهوری اسلامی و انگلیس و آمریکاست! شما هنوز نتونستی به من پاسخ بدی چرا همین مردم با فرهنگ و آدم حسابی که شما دارید در بارشون حرف میزنید و به شکل عجیبی مدعی هستید که به خاطر نبود امکاناته! وقتی به اروپا و آمریکا می آیند همواره توحش در رانندگی در وجودشون هست ؟!
iranbanoo نوشته: وقتی شما هنوز شرایط ایده آل برای رانندگی رو نمیدونید چیه؟نمیدونید فرهنگ رو چه چیزی میسازه که به اون خرده میگیرید بایدم این پاسخ ها رو بدید.یک خط بالاتر.
iranbanoo نوشته: توی همین تهران بین جنوب شهر (یا مرکز شهر) رو با شمال شهر مقایسه کنید.شمال شهر معمولا خونه ها پارکینگ دارن و ماشین براشون حکم یه وسیله ی راحتی صرف رو داره.کوچه ها و خیابونا از این بابت خلوته و مشکل پارک عملا وجود نداره و به خاطر استفاده کمتر از وسیله مسلما خیابونا خلوت ترن و اختیار دارین!! قوانین رو هم رعایت میشه:)
اما جنوب شهر+مرکز شهر که وسیله ی نقلیه برای اکثریت حکم منبع درآمد+وسیله ی تفریح+ و گاها سرپناه!! رو داره
از ماشین بیشتر استفاده میشه.خونه های جنوب شهر کوچیکه و معمولا پارکینگ که چه عرض کنم ..... ندارن.ماشینها تو کوچه و خیابون پارک میشن و عملا خیابونا رو ماشینها قبضه کردن.
پیشتر هم دروغگویی از شما دیده بودم ولی نه تا به این حد وقیحانه! اگر تهران زندگی میکنید تشریف مبارک رو ببرید فرشته ، نیاوران ، تجریش ، ولنجک ، جردن یا اصلن شهرک غرب و توضیح دهید اون همه ماشین که دوبله بر خیابان پارک کرده اند را. همچنین توضیح بدید چه طور میشه در آلمانی که نصف ایران هم جای پارک توش پیدا نمیشه و جاهایی که خالیه 100 تا تابلو توقف ممنوع بالاشه ولی به جاش ده برابر ایران ماشین درش وجود داره (یعنی عملن و با توجه به ادعای شما امکانات وضعیت خوبی نداره) چرا مردم فرهنگ و قوانین راهنمایی و رانندگی رو رعایت میکنند ؟
iranbanoo نوشته: اینجا بله به قول شما یهو مردم بی فرهنگ میشن و اون راننده ای که هر روز نزدیک به 15 ساعت پشت فرمون میشینه
احتمالا باید برای خلاصی از ترافیک و مشکلات دیگه ای که وجود داره قوانین رو بعضا دور بزنه.
به فرض که همه این چرندیاتی که سرهم کردید درست باشه! (که نشان دادیم جفنگیاتی بیش نیست) من هنوز نمیفهمم شلوغی خیابان چه ربطی به خارج شدن از لاین چهارم 2 متر قبل از خروجی در لاین اول برای گرفتن خروجی داره ؟
یعنی انقدر که شما سعی دارید شقایق رو به عقد گودرز در بیارید در جای دیگه زور زده بودید یحتمل یک کاره ای شده بودید :))
iranbanoo نوشته: دروغ میگید.چون اگر شما به خاطر اینکه بخواید برید مثلا خیابون جمهوری مجبور بشید کل مرکز شهر رو زیر پا بگذارید و ترافیک رو تحمل کنید و برای کاری که مثلا یک ربع وقتتون را باید بگیره یه صبح تا ظهر اسیر خیابونا بشید حتما به جد و پدر جد قوانین لعنت میفرستید و تو زرنگ بازی از همه ی کسایی که وحشی میخونیدشون پیشی میگیرید.
ما همون موقعش اش هم که ایران بودیم شعورمان میرسید برای جمهوری رفتن از اتوموبیل شخصی استفاده نکنیم به خاطر اینکه :
1 - از خیابان کارگر به اون طرف طرح ترافیک بود :)))) (و یکی دیگه از دروغگویی های شما اینجا روشن میشه)
2 - به اندازه کافی اتوبوسی که در مسیر ویژه حرکت میکرد و 10 دقیقه ای به اونجا میرسوندت وجود داشت. (این هم دروغ بعدی شما)
3 - اخیرن که مترو دار هم شده (این هم باز یکی دیگه از دروغهای شما)
یعنی فقط برای اینکه چرندی که میگید رو اثبات کنید جمله ای گفتید که سه تا دروغ شاخدار توش خوابیده.
iranbanoo نوشته: پسرم شما دچار جو خارج شدین همه چی یادتون رفته.خوب مسلمه که تا به قوانین جدید عادت کنن و آشنا بشن زمان میبره.نا سلامتی چندین سال تو ایران رانندگی کردن.مگه من گفتم وضعیت ایران خوبه که همچین جوابی به من میدین!!
تا حالا که نبود امکانات و قوانین درست و حسابی باعث و بانیش بود و فرهنگ هم اکتسابی نبود! حالا یه دفعه ای همه چیز عوض شد و شد عادت و تحت تاثیر فرهنگ ایران قرار گرفتن و ...
مادر جان اینجا تا دوباره امتحان ندی نمیذارند پشت فرمون بشینی و گواهینامه بین المللی هم فقط به مدت یک سال اون هم برای کسانی که اقامت ندارند قابل استفاده هست - یعنی عدم آشنایی با قوانین و فرهنگ و ... چرنده.
iranbanoo نوشته: فکر کنم آخرین بار که صحبت کردیم بهتون نشون دادم که نسبت مساحت به حجم یعنی چی؟:))
و فکر کنم همونجا چرند بودن حرفتون به همگان نشان داده شد و خودتون بیخیال ادامه بحث شدید :e405:
iranbanoo نوشته: ضمن اینکه بحث پلیس نیست جانم.بحث یه برنامه ی مشخص و مدون و درست درمونه که بتونه ترافیک و تخلفات و مشکلاتی که راننده ها باهاش مواجه هستن رو حل وهدایت کنه.
و گاها بله برای کشوری که در عرض یک دهه حجم ماشینهاش از صفر به صد میرسه مسلما قوانین و پلیس و... همه چی باید نظارت سرسختانه و ضربتی داشته باشن.
هر چه قدر هم که قوانین سختگیرانه باشند و هر چه قدر هم که روی اجراشون پافشاری بشه تا زمانی که جامعه تن به قبولش نده فایده نداره به طور مثال در تهران یک زمانی موتور هر موتور سواری که قوانین رو رعایت نمیکرد مستقیم فرستاده میشد به پارکینگ و به این راحتی ها هم پس داده نمیشد! چی شد ؟ مشکل حل شد ؟ نه خیر بدتر هم شد و باعث شد موتوری ها برای فرار از دست پلیس ویراژ هم بدند و بندازند توی پیاده رو و ...
iranbanoo نوشته: پس به کی ربط داره؟به عمه ی من؟در آمد سایپا و ایران خودرو مستقیما به جیب حضرات میره.
ضمن اینکه بله وضعیت خیابونا داره بهتر میشه به تبعشم وضعیت رانندگی داره بهتر میشه.
میشه بپرسم حضرات چه ربطی به دولت و حکومت دارند ؟!
در ضمن درآمد سایپا و ایران خودرو مستقیم به جیب سهام داران (که خود شما هم میتونی بری سهمش رو بخری) و بیت رهبری میره که بیت رهبری هم باز ربطی به دولت نداره و یک نهاد فرادولتی و فرا حکومتی هست که کارش فقط چاپیدنه نه تدوین قوانین.
بهتر شدن وضعیت خیابانها هم کوچکترین ربطی به بهبود فرهنگ رانندگی نداره!
یک مثال ساده :
در آلمان اگر در خیابان چاله ای باشه (که زیاد هم هست حتا زیاد تر از ایران به خصوص در شهرهای کوچک) و در مسیر یک خودرو باشه راننده حق نداره از روش ویراژ بده و باید بندازه توش و جالبه که اگر بیمه Teil Kasko یا Voll Kasko نباشه خسارتی هم نمیتونه بگیره. و اگر از روش ویراژ بده احتمال اینکه حتا گواهینامه اش رو از دست بده زیاده .
در ایران این یک فرهنگه و اگر کسی بندازه توی چاله و دست انداز انواع و اقسام متلک و تمسخره که روی سرش خراب میشه .
iranbanoo نوشته: چه قدر بی ربط!!
برنامه های آموزشی و فرهنگی همه جا رواج داره.یعنی همچین برنامه هایی اونور پخش نمیشه؟
یا تو حین برنامه ها به طعنه ایرادات راننده ها رو نمایش نمیدن؟
میشه نتیجه گرفت که اونوری ها هم گاو تشریف دارن پس.
شما به من یک کشور درست و حسابی نشون بده که مثل ایران برنامه ویژه برای گسترش فرهنگ رانندگی درست کرده باشه! اگر تونستی اون وقت حرف شما درسته اگر نتونستی میفهمی که ربطش چیه.
iranbanoo نوشته: قانون هم منظورم یه قانون همه گیر و همه جانبست.الان چند تا لینک من به شما میتونم نشون بدم که جایی که شما هستید در مورد مصرف الکل در حین رانندگی داره بحث میشه و حساسیت نشون میدن به اجرا و تعیین این قانون.
ولی تو ایران همه چی سمبل میشه.قوانین رانندگی هم همینطوریه که میبینی یهو یه منطقه کلا همه خیابوناش ورود ممنوعه و کارشناسی ای پشتش نیست.
در همین آلمان یک دفعه ای میاند اتوبان رو میبندند به مدت چند ماه!!! ولی کسی از این توجیهات مسخره نمیکنه و به بهونه بسته شدن اتوبان نمیدازه خیابان یک طرفه بره!!!
شما هر چی هم بگی هستند جاهایی که شرایط بسیار بدتر از ایران دارند ولی مردمش قوانین رو رعایت میکنند و این تنها نشان از متمدن بودنشون داره و بس ولی در ایران اصولن چیزی به نام فرهنگ رانندگی وجود نداره اصلن و به طور مشخص کسانی مثل شما که همش همه چیز رو میندازند گردن حکومت و نبود قوانین و شاشیدن سگ گوشه خیابان بار بسیار بزرگی از این بی فرهنگی رو به دوش میکشند.
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری