08-01-2011, 11:03 PM
مرسی از پاسخهای دوستان ، در ادامه باید بگم که بیخدایی چند تا مشکل دیگر هم برای شخصی مثل من که مذهبی بوده میتونه داشته باشد. مثلا من تمامی عمر خود را تا کنون به یک طریق زندگی کردم ، بعضی زمانها شده اتفاقاتی غیر قابل باور در زندگی من اتفاق افتاده ، ۲۵ سال از زندگیم رو در یک فرهنگ به دنیا اومدم و بزرگ شدم ، الان که خیلی از چیزها برای من معنی نمیده ، افرادی که کنار من هستند از کنارم دور میشوند ، شاید الان وقتی به اطرافیانم بگم که دیگه اعتقادی به خدا ندارم ، شروع به مسخره کردن بکنند ، چون من ساعتها بحث میکردم با افراد مختلف و ممکن است بشنوم که حتما اون اعتقاداتت هم الکی بود ، در حالی که نبود و در آن زمان واقعا من باور داشتم.
نکته بعدی این هست که وقتی انسان فکر میکند که بعد از مرگ هیچ چیز نیست و همه چیز تمام میشود ، دلیل اینکه من بخواهم یک نام نیکی از خودم بجا بگذارم چیست؟ وقتی من نیستم و پاسخ دادنی در کار نیست ، فرق اینکه بعد از مرگ من بقیه که خود نیز روزی به هیچ خواهند رسید چه چیز در مورد من فکر کنند چیست؟ چرا من باید نامی نیک از خود به جا بگذارم؟
نکته بعدی این هست که وقتی انسان فکر میکند که بعد از مرگ هیچ چیز نیست و همه چیز تمام میشود ، دلیل اینکه من بخواهم یک نام نیکی از خودم بجا بگذارم چیست؟ وقتی من نیستم و پاسخ دادنی در کار نیست ، فرق اینکه بعد از مرگ من بقیه که خود نیز روزی به هیچ خواهند رسید چه چیز در مورد من فکر کنند چیست؟ چرا من باید نامی نیک از خود به جا بگذارم؟
"A Land without a People for a People without a Land"