نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آیا ساختار زندگی و هدفهای گذشته، امروزه ارزش و لزومی دارند؟

راستی این تاپیک شاید شبیه تاپیک چرا خانواده مهم است باشه، یا بنظر میرسه حداقل مشترکاتی دارن.
بهرحال من خودم الان به این نتیجه و فکر رسیدم که این تاپیک رو بزنم و این مطالب رو بگم. فکرها هم همش اورجیناله اورجیناله جون شما و از جایی کپی نکردم :e057:

ضمنا والا من نمیخوام با خدا و دین و پیامبران سرشاخ بشم، ولی خب اینا دیگه واقعیت امروزه روزه توی دنیایی که نسبت به گذشته خیلی عوض شده. خودسانسوری تا کی دیگه آخه! اونم وقتی دین و مذهب و تفکرهای دیگر هم میخوان دنیا رو کنترل و هدایت کنن و طبیعتا این مسئله یا هزینه های جانبیش کم و بیش به امثال ما هم تحمیل میشه.

بنظر من روزگار خیلی چیزها دیگه به سر آمده.
اما هنوز افرادی هستن که این واقعیت ها رو درک/باور نمیکنن!
یک هدف منم همین بود که این مسائل رو صریح تر و روشنتر بیان کنم تا اینطور افراد هم متوجه بشن.
پاسخ

پیام‌های این موضوع
آیا ساختار زندگی و هدفهای گذشته، امروزه ارزش و لزومی دارند؟ - توسط folaani - 01-07-2014, 08:12 AM
آیا ساختار زندگی و هدفهای گذشته، امروزه ارزش و لزومی دارند؟ - توسط folaani - 01-07-2014, 08:22 AM
آیا ساختار زندگی و هدفهای گذشته، امروزه ارزش و لزومی دارند؟ - توسط folaani - 01-07-2014, 08:31 AM
آیا ساختار زندگی و هدفهای گذشته، امروزه ارزش و لزومی دارند؟ - توسط folaani - 01-07-2014, 08:43 AM