01-02-2014, 06:08 PM
onali نوشته: البته که میخواد....ترولینگ میتونه تصادفی وغیرعمدی و تنها از روی جهل صورت بگیره و یا از روی قصد و غرض برای انحراف موضوع یا هدایت کردن اون به سمت تعریف شده ی دیگری که دراین صورت کاملا به هوش و به قول خودتون مهارت در مباحثه بستگی داره... البته احتمالا مثل بقیه چیزا در ابتدا خیلی ساده تر از اینها و صرفا به شکل نوعی ازار و پارازایت پرانی بوده که حالا پیشرفته تر شده و جلوه متشخصانه تری به خود گرفته که گاهی صرفا برای بازی ذهنها صورت میگیره... نمیفهمم مشکلتون با کمی تفریح و بازی چیه....به هرحال ترولینگ چیزی نیس که با حضور ی ترول بشه ازش جلوگیری کرد چه بسا بارها تحت حملاتش ی بحثو رها کردید یاگمان کردید که باختید...
مشکل من با دوستمون سر واژه منطق بود که بنظرم هیچ ارتباطی با ترولینگ ندارد...ایشون ی ضرب المثل قدیمی درست اوردند و سعی در مدرن کردن اون دارن که متاسفانه اینجا درس جواب نمیده....
من فکر میکنم اینها نمیدانند ترول چیست که میگویند «ترول هم مگر هوش میخواهد؟»/
«ترول هم مگر استراتژی دارد؟» یکی از انواع ترولهای اینترنتی ترولهای انفرادی و بیبرنامه
هستند که اصطلاحا به آنان میگویند: «توجه نکنید!» یا don't feed them.
اصولاً اگر از این ترولهای اسپمر که بدنبال تخریب آتمسفر انجمن هستند فاکتور بگیریم ,ترولینگ
یکی از ابزارهای مخرب روانی برای هر بحثیست و تشخصی آن امری نسبی و بعضاً دشوار
است. همانطور که نامرده گفت پدیدهی ترولینگ بسیار گسترده تر از اینهاست و اصول و فنون
خود را دارد, ترولهای استراتژیک با برنامهی بلند مدت یکی هوشمندانهترین ابزارهای مباحثه و
سبک شخصی برای پیروزی در گفتوگوها بشمار میرود.
----
در این جُستار نامرده بهتر میتواند مانیفست ترولها را بر ما هویدا کند, ایشان با سوپرترولهای
اینترنتی در ارتباط است و من از دیدن ترولهای نغز و احمقانهی ایشان ناخودآگاه خنده ام میگیرد.
(که big sister از این دست اراجیف را جدیدا پس از آشنایی با این فرقهی انحرافی یاد گرفته اند)
Catwoman: from here, Bane's men patrol the tunnels. And they're not your average brawlers
Batman: Neither am I
Batman: Neither am I