نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چراییِ نژادپرستی

Dariush نوشته: البته آن چیزهایی که گفتم بیشتر مربوط به اصول شخصی خودم بودند و انتظار اینکه به معیارهایی جهان‌شمول بدل شوند را نداشتم و می‌پذیرم شاید بیان‌شان در مکانی عمومی درست نبود. اما شما اینجا هم باز اشتباه گرفته‌اید و بر اساس همان برداشتِ نادرستی که از سخن من داشتید گمان کرده‌اید که من به سلیقه‌ی کسی گیر داده‌ام، در حالیکه هیچ اینجور نبوده.

نگرش من نه در پدافند از نژادپرستان است, نه در پدافند از پادنژادپرستان, بساکه ستیز با هر دوی اینها و نپرداختن به دشواری مِهادین است.

اینجور بنگرید, ما در جهانی هستیم که بنمایه‌ها اندک و مرزمند هستند. برخی, یک کمینگان باهوشتری بیشترینه‌یِ این بنمایه‌ها را از آنِ خود نموده‌اند و
می‌نمایند و یک بخش اندکی از آنها میماند برای پخش میان بیشینگان بجامانده; این بیشینگان بی‌بهره در همسنجی خود با این کمینگان و همچنین با نگاه به
کمبود بنمایه‌هایِ بجامانده, خودآگاه و ناخودآگاه به هر آنچه که دست اشان رسد, دست خواهند آویخت — خواه این دستآویز نژاد باشد, خواه فرهنگ, خواه
کشور, خواه هر چیز دگر, چه که کارکرد آن یکی بیشتر نیست: ما از آنها بدتر نیستیم, ما سزاوار زندگی بهتری (= بنمایه‌هایِ بیشتر) هستم.

اکنون در این میان, برخی راه گم کرده‌‌یِ بدتر از یکمی‌ها که همان پادنژادپرستان باشند درمیایند و میگویند: برتری و کِهتری از نژاد نمیاید, بهتر است
بجای نژادپرستی همگی با هم همدل و همبسته باشیم و این ته مانده‌یِ بنمایه‌هایی که در دست امان هست را دوستانه‌تر میان خود امان پخش کنیم!!

نادانی نژادپرستان از دیدِ من پذیرفتنی است, اینها بی‌بهرگان بیچاره‌ای هستند که یک چیزی برای اینکه خود اشان را سزاوارتر بدانند می‌نیازیده‌اند,
ولی نادانی این گروه دوم هتّا از اینها بدتر و چشمپوش ناپذیرتر است, چه که پُرگاه این دسته‌یِ دوم از رسته‌یِ فرهیختگان و بهره‌مند‌تران هستند و
خویشکاریِ اینها نه خاموشاندن سر و سدا و ناخوشنودی, آنهم با دروغ‌هایِ پوشالین و دستکاری فرهودها, بساکه رسیدگی به دشواریِ مهادین (= بیدادگری در پخشِ بنمایه‌ها) است.

برای اینکه کمی بهتر با اندروایِ داستان آشنا شوید. آلمان و مردم آلمان زمانی به نژادپرستی روی آوردند که
در اوج نداری و بدبختی و تباهی بودند*, ولی اگر امروز به آلمان بروید بسختی نژادپرستی میبینید و چرا هم باید ببینید؟
مردمی پولدار و فراتن میبینید که به میهن اشان میبالند بی آنکه دشمنی‌ای با دیگران داشته باشند (ب.ن. آلمان در هر دُژآمدی به
دیگر کشورها بیشترینِ یاری و بنمایه را میرساند). در بیشتر خانه‌هایِ آلمانها میتوانید پرچم آلمان را ببینید
که با سرافرازی چسبانده‌اند, made in germany برای ایشان بهترین نشانگر از خوبیِ جنس و کالا است!

خب بدرستی اینجا چه رخداد ئه؟ از من که یک بازدیدگر آلمان بوده‌ام بپرسید, مردم آلمان بسیار باهوشتر و فرهیخته‌تر از ایرانیان به چشم ام
آمده‌اند و امروز بیشتر از هر زمان دیگری در تاریخ "فرنود", برای بدرستی برتر دیدن نژاد اشان دارند, پس این اندازه وارونگی رفتار از کجا میاید؟

* Lebensraum - WiKi

پارسیگر

.Unexpected places give you unexpected returns
پاسخ

پیام‌های این موضوع
چراییِ نژادپرستی - توسط Newton - 02-04-2013, 12:41 AM
چراییِ نژادپرستی - توسط folaani - 02-04-2013, 06:13 PM
چراییِ نژادپرستی - توسط Newton - 02-04-2013, 11:54 PM
چراییِ نژادپرستی - توسط undead_knight - 02-05-2013, 12:13 AM
چراییِ نژادپرستی - توسط Dariush - 02-11-2013, 06:37 PM
چراییِ نژادپرستی - توسط Mehrbod - 12-19-2013, 12:55 AM
چراییِ نژادپرستی - توسط Mehrbod - 12-19-2013, 02:07 AM