12-16-2013, 08:40 AM
Dariush نوشته: اصفهان شهر خوبیست شهریار جان. مردمی بیآزار و نسبتا بافرهنگ دارد که کاری به کاری کسی ندارند. بارها شده که ساعتهای 2 و 3 بامداد در خیابانهای اصفهان آزادنه گشتهایم (گاهی با دختری در کنارم) اما هرگز کسی کاری به کارم نداشته. در شیراز که بودم، پس از ساعت 10 شب باید شهامت به خرج میدادم برای بیرون رفتن. در دیگر شهرها هم همینطور بود تقریبا.
اما اگر هوای صاف و خالص و شهری آرام با مردمی بافرهنگ همراه با طبیعیتی زیبا و روحبخش میخواهید رشت و کلا استان گیلان را از دست ندهید. دختران و والدینشان هم بسیار اوپنمایند هستند! برای دوستانی که از شهرهایی چون کرمانشاه و مشهد میآمدند اصلا قابل باور نبود که خیلی راحت به عنوان دوست پسر، با برادران و خانوادهی دختر در ارتباط باشند و روی سفرهشان بنشینند!
من بیشک اگر نتوانم از ایران خارج شوم، تنها شهری که رغبت زیستن در آن را خواهم داشت، رشت خواهد بود!
راستش را بخواهید داریوش جان؛من دیگر اهمیت چندانی به اوپن مایند بودن دخترها و آسان بودن دختربازی و اینها نمی دهم.اما بدون شک اگر روزگاری بتوانم از شر کار خلاص شوم،انتخاب اول و آخرم شمال ایران خواهد بود.مخصوصا گیلان.
در مورد شیراز و نا امنی آن هم بسیار شنیده ام.آنجا فامیل بسیار دارم و گویا تگزاسی است برای خودش.