12-14-2013, 03:01 AM
کوشا نوشته: وقتی امت های گذشته بعد از مشاهده معجزات و دلایل آشکار ایمان نمی آوردند دچار عذاب و نابودی می شدند اما
امت پیامبر آخرالزمان را امت مرحومه یعنی امتی که عذابی بر آنها نازل نخواهد شد می نامند چرا که معجزه ای در حد معجزات امت های پیشین برایشان آورده نشده است.
از کجا میدونید امت های گذشته اصلا معجزه ای مشاهده کردن ؟ از کجا میدونید دلایل آشکار بهشون عرضه شده ؟ امروز شما چه شواهدی از این دلایل آشکار برای امت های گذشته دارید ؟ اصلا این شواهد آشکار چیا بودن ؟ از کجا میدونید امت های گذشته نابود شدن به دلیل عذاب الهی ؟ از کجا میدونید امت آخر الزمان امت مرحومه هستن ؟ ما بدون دیدن معجزاتی در حد معجزات امت های پیشین چطور باور به وجود خدا پیدا کنیم ؟
بر اساس حرف شما پس ما خود به خود حق داریم که به خدا ایمان نیاریم ، چون این خدا از زمانی که دیده مچش توسط بنده هاش گرفته میشه دیگه یادش رفته معجزه اساسی بفرسته برای ما
![E415 E415](https://daftarche.com/images/smilies/emoji/e415.png)
( سوال ما : وجود خدا رو چطور ثابت میکنید... پاسخ شما : در قرآن نوشته
![E412 E412](https://daftarche.com/images/smilies/emoji/e412.png)
کوشا نوشته: اولا نیشت رو ببند !
حالا ناراحت نشو... خب استدلالت خیلی قوی بود دیگه !!
کوشا نوشته: ثانیا چه ربطی داشت شما که دست به مغلطه یابی و کشف قیاس مع الفارقتون در حد جام جهانیه قبل از ارسال یک پست یکبار از این جهت چکش کنید.
شما بایدنشون بدید از چه جهت این قیاس مع الفارق بود تا حرف شما رو بپذیریم... گفتیم که چطور اطمینان از وجود ممتحن میتونه اختیار رو از ما سلب کنه و انگیزه رو از ما بگیره و مانع به فعلیت رسیدن قابلیت ها بشه؟
مثال ما بسیار هم به جا بود...