12-05-2013, 12:06 AM
یک سوال دیگه که من دارم جناب کامران این هست که آمریکا بیلیونها دلار به کشورهای عربی سلاح میفروشه که زیاد اوضاع stable هم ندارند ، فکر کنید مثلا عربستان با اینهمه بمب و موشک یک روز یک پادشاه بیاد که طرفدار القاعده باشه ، این همه سلاح آمریکایی دست انها بیفته! یا دیگر کشورهای عربی ، آیا فکر نمیکنید قوی کردن اینهمه کشور عربی که الان چندین برابر اسرائیل سلاح دارند در دراز مدت به ضرر منافع استراتژیک آمریکا و اسرائیل باشه؟ هدف استراتژیک این همه سلاح فروختن به کشورهایی که از نظر عقیدتی متحد آمریکا نیستند به چه معنا هست؟ همین central command در سرتاسر خاورمیانه پایگاه داره ، بزرگترین پایگاه Central Command فکر کنم توی قطر هست ، ولی همین قطر وابسته به اخوان المسلمین هست و به حماس کلی کمک مالی کرده!
توی خود کنگره هم صدای خیلیها در اومده که چرا در کشوری که اینهمه سرباز آمریکایی داخلش هستند و بیلیون بیلیون تجهیزات نظامی آمریکایی اونجا هست حامی یک گروه تروریستی هست؟
Lawmakers Question Qatar’s Support for Hamas | Washington Free Beacon
توی خود کنگره هم صدای خیلیها در اومده که چرا در کشوری که اینهمه سرباز آمریکایی داخلش هستند و بیلیون بیلیون تجهیزات نظامی آمریکایی اونجا هست حامی یک گروه تروریستی هست؟
Lawmakers Question Qatar’s Support for Hamas | Washington Free Beacon
"A Land without a People for a People without a Land"