نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

موضوع بسته شده
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

صندلی‌ داغ - The United States Central Command-USCENTCOM

با درود به جناب کامران که از طرف central command اینجا هستند. در این جستار دوستان سوالاتی از ایشون به عنوان کارمند پنتاگون مطرح کنند. نکته دیگه که خواستم بگم چون ایشون اعلام کننده مواضع دولتی هستند ، لطفا سوال‌های بیربط که امکان جواب دادن رسمی‌ نیست نپرسید. من خودم به عنوان شروع چندین سوال می‌پرسم ، در ضمن جناب کامران اصلا عجله‌ای در پاسخ گوئی نیست و هر زمان که وقت آزاد داشتید میتوانید جواب بدهید ، هر سوالی هم که خواستید را میتوانید decline کنید و بگویید پاسخ نمیدهم.

سوالات من:

۱- یک کمی‌ در مورد seal team ۶ اگر می‌شه توضیح بدید ، چون اسم این گروه کماندو‌ها زیاد شنیده شد به خصوصی پس از کشتن بن لادن ، اینکه مثلا چه مراحلی باید یک نفر طی‌ کنه تا وارد این گروه بشه و تفاوت delta force با seal team ۶ چی‌ هست در قابلیت‌های عملیات انجام دادن؟

۲- سوال دوم هم هم این هست که حضور ده‌ها هزار سرباز آمریکا در اروپا برای چه هست ، مثلا آمریکا ۶۰ هزار سرباز در آلمان برای چی‌ احتیاج داره یا هزاران نفر دیگه در ایتالیا؟ اینجا‌ها نه جنگ هست و نه خطر جنگ سرد و هیچ چیز دیگه!

"A Land without a People for a People without a Land"

موضوع بسته شده

پیام‌های این موضوع

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان