05-13-2011, 08:59 AM
Reactor نوشته: برای من نوعی انسان بودن و خردگرایی خیلی مهمه. اگر نبود این راهم نبود. ولی پول هم فاکتور بسیار مهمیه. ما داریم در دنیای واقعی زندگی میکنیم که دنیا برای ما حکم میکنه نه ما برای دنیا!! در این دنیا پول خیلی قدرت داره و خیلی حرف ها میزنه.
این که بخواهیم خودمون رو گول بزنیم و حرف از توده و خلق و ... بزنیم و برخلاف جاذبه ی زمین حرکت کنیم فقط داریم وقت و انرژیمون رو هدر میدیم و با قوانین طبیعت سرشاخ میشیم که نتیجه اش هم قبلا گفتم از قبل معلومه! شکست...
من فکر میکنم دوستان دیگر نگر بالا را درست برداشت نکردند، اما من نمود آنچه در بالا گفته شد
را زندگی به خوبی میبینم. خردگرایانی که در دانش و هوش بسیار سرتر از دیگران هستند، در پوشش
و رفتار و شیوه برخورد خود با اطرافیان ضعفهای شخصیتی بسیاری دارند و معمولا آن اندازه در
بحثهای فکری غرق شدهاند که به چیزهای زمینیتر مانند ظاهر، جسم و درآمد خود اهمیتی نمیدهند.
ویژگیهای بدتری نیز میان خردگرایان به چشم میخورد، فکر میکنم همه دوستان با این امر که آدمهای
سبکسر و نادان همواره از خود مطمئن هستند و خردگرایان همواره در گمانهزنی و شک به سر میبرند موافق باشند.
از دیدگاه خردگرایی و منطق، روشن است که ما نمیتوانیم درباره هر چیزی مطمئن باشیم،
نمیتوانیم حتی به خوبی درباره یک آواتار و مفهوم نماد پشت آن از خود مطمئن باشیم، ولی
نبایستی پروانه اینکه این مطمئن نبودن ما را به منفعل بودن و سکون بکشاند را نیز به خود بدهیم.
بهمنیار نوشته: هیچ دلیلی آرام کننده تر از این که خواست خداست که شما فقیر باشید و من دارا نمی تواند جلوی توده مردم را بگیرد.
در کتاب سینوحه، پزشک فرعون نیز همواره به این رویکرد قدرتمند دین به زیبایی و تفصیل اشاره میشد.