10-08-2013, 10:29 PM
Reactor نوشته: دید مهربد دید سیستماتیک هست.اینجا دو مطلب هست، اول اینکه در برسی برای پیدا کردن ایراد اینکه چقدر حل ان سخت است مهم نسیت، این میشود همان اندیشیدن آرزومندانه
دید سیستماتیک دید مهندسی هست که همه چیز رو کلی به جزئی میبینه.
دید مهندسی و سیستماتیک اگر درست اجرا بشه میتونه راه حل هایی ارائه کنه که به نتیجه برسند.
یعنی اگر مشکلی وجود داشته باشه که امیدی باشه که راه حلی براش وجود داشته باشه حتما با این نگاه میشه اون راه حل ها رو براش پیدا کرد.
قصد قضاوت ندارم. دید میلاد(بیشتر) و راسل(کمتر) احساسیه.
شما ادعا میکنید که مشکل فرهنگیه. خوب باید چکار کرد؟ چطوری میخواهید فرهنگ 78 میلیون آدم رو تغییر بدهید؟
ولی من میگم ایرانی با یک خارجی فرقی نداره. مشکل از گرسنگی و جیب خالی مردمه. مشگل گرسنگی مردم هم با استفاده ی درست از منابع و سرمایه گذاری های بجا و جلوگیری از دزدی و ریخت و پاش قابل حله.
با سیر کردن مردم میشه در بدترین حالت ممکن فرهنگ بیشتر مردم رو بالا برد.
از قدیم گفتند: "شکم گرسنه دین و ایمون نداره"
دوم اینکه من هم گفتم مساله بیشتر فرهنگی ست (بعید است تفاوت شیوهیِ رانندگی ایرانی با غیرایرانی طبیعی و ژنتیکی باشد).چنانچه اعراب حوزهیِ خلیج فارس را که آخر پولدار هستند را خود مهربد بارها گفته که بیفرهنگ میداند.
موقع بدیهایمان که میشود اینها مشکل همهگانیست، ولی خوبیهایِ این قوم آریایی در جهان بیهمتاست و اصلا ما نه بردهداری کردهایم و نه تجاوز به خاک دیگران کردهایم و... تازه منشور حقوق بشر هم نوشتهایم و... ، اینها همه ناشی از این است که بخاطر ملیگرایی یا گارد در برابر دشمنان و اسلامگرایان و... نقد و تحلیل درستی نکردهایم از خودمان.
فرهنگ تا آنجا که من میدانم در تعریفش اصلا جیزی ست که ژنتیکی نیست و یکسری رفتار و آئین و... است که از نسلی به نسل بعد میرود.حالا اینکه این چطور اینجور شده چندان مهم نیست ولی اینکه این میراث ما هم گند و گه زیاد دارد و این سخن از بازگشت به خویشتن و اینها یک بدیش همین است که راه نقد را میبندد.پول هم در بلند مدت باعث تغییر میشود ولی تنها عامل نیست، اگر تنها پول است یعنی آنچه از فرهنگ ایران هم بوده همه حاصل پول بده و اگر فرهنگ امروز ایران چون دلیلش نبود پول است سرزنش دارد چگونه فرهنگ والای (؟) ایرانیان قبل از اسلام جای افتخار دارد و چرا اعراب که به ما حمله کردند و مال ما را بردند و ما ندار شدیم و آنها دارا این فرهنگ والای ما به آنها متقل نشده و همچنان ما مدعی هستیم از آنها آدم حسابیتریم؟
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound