10-08-2013, 02:36 AM
Mehrbod نوشته: قانون به چه درد میخورد!؟ بگوییم امروز همهیِ قانونهایِ اروپا را آوردند ایران, چه کسی پیروی میکند!؟
نگرش ریشهای یعنی دریابیم چرا هتا با بودن قانونهایِ خوب باز گرهی از کار گشوده نمیشود, یا به این بپردازیم که انگیزهیِ مردم از بیخ در پیروی از قانون چیست.
آنها را بیاورید من گارانتی میکنم وضع خیلی خیلی بهتر از اینی که هست میشه .
همین قانونه که اروپایی ها رو مجبور به پیروی ازش میکنه .
Mehrbod نوشته: عدالت!!؟ میلاد جان تو دست این لیبرالهایِ دوزاری را هم از پشت بستی[1] که!!
عدالت دیگر چه میگوید این میان برادر؟ عدالت یا دادگری[2] یکی از واپسین لایههایی است که یک همبود[3] میتواند روی خود بکشد, آنهم تنها و تنها زمانیکه:
١. وضعیت مالی بیشینگان[4] خوب شده بود.
٢. بیکاری, گرسنگی, نداری به 0 نزدیک شده بودند.
٣. ...
پس از همهیِ این خوانها تازه, گاماس گاماس, میتوان پدیداری چیزی به نام دادگری همبودین[5] را هم داشت.
اینها همه شعار است !
چیزی که من میگویم به خوبی در این عکس توضیح داده شده و نیازی به زیاده گویی نمیبینم :
[ATTACH=CONFIG]2600[/ATTACH]
همه اینهایی که میگوید به خاطر عدم وجود عدالت است و بس .
Mehrbod نوشته: ولی با درست کردن وضعیت مالی و معشیتی مردم خود به خود همهیِ اینها هم در زمان فراخور درست میشوند.
درست شدن وضعیت مالی با این فرهنگ داغون به خصوص در امر رانندگی -> زیاد شدن مرگ و میر به خاطر تصادفات :))))
تمامی سردمداران و وابستگان به جمهوری اسلامی و اصلن تمام تروریستها از بیخ ثروتمند هستند ! آدم حسابی هم هستند ؟!
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری