10-08-2013, 02:01 AM
sonixax نوشته: در اینکه ما (ایران) قانون درست و حسابی نداریم که اصلن شکی نیست ! اگر کشور قانون درست و حسابی داشت 3 هزار میلیارد 3 هزار میلیارد از ثروتش به باد فنا نمیرفت !
البته شاید تلاشهایی برای بهبود وضعیت شده باشه (که با وجود جمهوری اسلامی این حرف بیشتر شبیه جوک هستش) ولی عملن چیزی به نام قانون و قانون مداری در ایران وجود خارجی ندارد .
و البته حقیقت این است که اگر ما خوب بودیم !!! وضعمان امروزه این نبود . (به یزدان که گر ما خرد داشتیم - کجا این سرانجام بد داشتیم)
قانون به چه درد میخورد!؟ بگوییم امروز همهیِ قانونهایِ اروپا را آوردند ایران, چه کسی پیروی میکند!؟
نگرش ریشهای یعنی دریابیم چرا هتا با بودن قانونهایِ خوب باز گرهی از کار گشوده نمیشود, یا به این بپردازیم که انگیزهیِ مردم از بیخ در پیروی از قانون چیست.
sonixax نوشته: پول و دارایی فرهنگ تولید نمیکنه ! اولین چیزی که فرهنگ تولید میکنه عدالته که در ایران خبری ازش نیست .
عدالت!!؟ میلاد جان تو دست این لیبرالهایِ دوزاری را هم از پشت بستی که!!
عدالت دیگر چه میگوید این میان برادر؟ عدالت یا دادگری یکی از واپسین لایههایی است که یک همبود میتواند روی خود بکشد, آنهم تنها و تنها زمانیکه:
١. وضعیت مالی بیشینگان خوب شده بود.
٢. بیکاری, گرسنگی, نداری به 0 نزدیک شده بودند.
٣. ...
٢. بیکاری, گرسنگی, نداری به 0 نزدیک شده بودند.
٣. ...
پس از همهیِ این خوانها تازه, گاماس گاماس, میتوان پدیداری چیزی به نام دادگری همبودین را هم داشت.
Reactor نوشته: درسته.
طبقه ی انسان های ثروتمند از سایر طبقات جامعه با فرهنگ تر و منطقی ترند.
احتمالا یکی از دلیل هایش اینه که دل مشغولی و نگرانی و تنش کمتری نسبت به طبقات زیرین جامعه دارند. واقعیتی هست که پول بخودی خود بسیاری از مشکلات را حل میکنه.
در بدترین حالت یک انسان نو کیسه رو تصور کنید. هر چقدر هم که بدوی باشد بعد از تغییر طبقه ی اجتماعیش با آدم های طبقه ی مرفه که اکثرا آدم هایی با خصوصیات بالا هستند , تاثیر پذیرفته و بافرهنگ میشود.
معمولا انسان های نوکیسه و تازه به دوران رسیده بخاطر خلا فرهنگی که دارند این تاثیر پذیری فرهنگی رو از طبقه ی بالا بصورت خیلی سریع و جهشی میپذیرند.
نکته هم همینه, این ایرانیانی که راه افتادهاند پیوسته از نمیداننم رانندگی بد و x و y و z بد ایرانیان مینالند و مینکوهند هم داستان را از بیخ وارونه گرفتهاند.
با درست کردن زوری و فرهنگی این کارها چیزی درست نمیشود! ولی با درست کردن وضعیت مالی و معشیتی مردم خود به خود همهیِ اینها هم در زمان فراخور درست میشوند.
بجای این همه تکاپو و نکوهش و سرزنش اگر مردم ایران کمی بیشتر به نقش پول در زندگی میپرداختند شاید تاکنون یک برداشتی هم شده بود.
پارسیگر
.Unexpected places give you unexpected returns