09-29-2013, 03:31 AM
نقل قول:اگر امکانش هست بن مایه ها رو دقیق تر ذکر کنید...
بله حتما... حق با شماست!!
من به طور مستقیم به منبع معتبر کتاب تاریخ ایران باستان از استاد مشیرالدوله مراجعه میکنم (نویسنده نخستین کتابی که به شیوه علمی و بر اساس مستندات و کشفیات باستانشناسی درباره گذشته تاریخی ایران نگاشته شد ایشون دقیق ترین تاریخ باستان رو ارائه دادن و تایید شده از طرف مورخان بزرگی چون اقبال اشتیانی , گنجی و ...هستند)
و منابع ایشون هم
نوشته های هرودوت . گزنفون . کتزیاس . دیودو سیسلی . ژوستن و لوح نبونید به اضافه آثار کشف شده و ...
نقل قول: همچنین حتما بهتر از من میدونید فرضیه مهاجرت آریایی ها به فلات ایران یکی از فرضیه هاست ولی فرضیه های دیگری هم داریم مبنی اینکه آریایی ها ساکنین همیشگی ایران بودن... برای جامع تر شدن بحث ، هر دو رو با ذکر شواهدی که برای هر کدوم هست ذکر کنید ، مطمئنا با این کار بحث سر و شکل بهتری پیدا خواهد کرد...
بله درسته من هم این جستار رو آغاز کردم تا همانطور که در پست اول گفتم با هم از فرضیه ها و منابع مختلف صحبت کنیم تا به دانسته هامون بیفزاییم...
بنده منبع اصلی رو ذکر کردم به اضافه اینکه هنوز فرضیه ایی رو که شما فرمودید کسی نتونسته ثابت کنه و شواهد فعلا نشان درستی فرضیه اول و مهاجرت آریایی ها دارد
این مهاجرت بقایایه زیادی از خودش به جا گذاشته و سنگ نبشته ها و شواهد تا به امروز نشانگر این هست که از زمانی به بعد حیات آریایی ها در این خاک شروع شده!