09-17-2013, 04:33 AM
nevermore نوشته: این ها همه ی روش های ذکر شده در کتاب نیستند.جالب ترین بخش برای من manipulation by means of self-abasement بود.نویسنده به زیبایی توضیح می دهد که چگونه تظاهر به ناتوانی و کهتری در هر زمینه ای باعث می شود که جنس "نر" آن وظیفه را بر عهده بگیرد و اینکه همواره در نظر اش زنان جنس پست تر باشند و از این راه باز هم زنان سود می برند.شما اگر کمی بنگرید این حربه "از دست من بر نمی آید" و نمی توانم را می توانید میان بچه ها هم تماشا کنید که چگونه بوسیله ی آن از زیر کار در می روند.پس از خواندن این قسمت از کتاب* اگر نیک به زندگی و روابط تان بنگرید خواهید دید که سخنان این بانو ی نویسنده چه مایه درست است.البته بخشی هم به نام children as hostages وجود دارد که به گمانم برای مردانی که می خواهند ازدواج کنند بسیار سودمند است.تبعیض نیک خواهانه
نقل قول:خب میپردازم به مسئله بعدی،از دید من برای روشن تر کردنش مثال "دوستی خاله خرسه" واقعا مناسبه، یعنی ظاهرا تبعیضی در کار نیست و امتیاز برای اشخاص وجود داره ولی در نهایت مثل دوستی خاله خرسه این "امتیاز" تبدیل به "مشکل" میشه.
بنابراین میشه تبعیض رو به دو شکل بدخواهانه و نیک خواهانه دسته بندی کرد، اونهایی که مشخصا به جنسیت یا هویت حمله میشه و اونهایی که در ظاهر سودرسان هست ولی پیامی که منتقل میکنه و نتایجش زیان آوره.
این رو با یک نمونه در مورد بچه ها میتونم مشخص تر بکنم البته تفاوت هایی هم داره که باید بهشون توجه کرد:
فرض میکنیم(چون کشورهای مختلف قوانینشون فرق داره یک کشور فرضی رو مثال میزنم) که در قانون کشوری مجازات اشخاص تبه کار زیر 18 سال بسیار کمتر هست.خب مشخصا این یک مزیت محسوب میشه چون شخص برای انجام جرمی دقیقا مساوی شخصی بالای 18 سال مجازات بسیار کمتری رو میبینه ولی خب بیاییم به دلیل این قانون گذاری توجه کنیم"اشخاص زیر 18 سال فاقد توانایی های ذهنی و شعور اشخاص بالای 18 سال هستند" بنابراین "مجازات کمتری براشون در نظر گرفته میشه"
اینجا نتایج منفی تبعیض نیک خواهانه خودش رو نشون میده"این اشخاص نمیتونند رای بدند"، "این اشخاص نمیتونند گواهینامه رانندگی بگیرند"، "به کلاب ها و بارها راهشون نمیدند یا سرو نوشیدنی های الکلی براشون ممنوع هست"، "این اشخاص نمیتونند همه اموال یا دارایی یا تجارتشون رو کامل کنترل کنند" و. بسیاری محدودیت های قانونی دیگه.
تبعات اجتماعیش هم معمولا جدی نگرفته شدن، ضعیف انگاشته شدن و کنترل شدن توسط بزرگسالان هست.
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Tacitus-