09-16-2013, 02:13 PM
undead_knight نوشته:این ها همه ی روش های ذکر شده در کتاب نیستند.جالب ترین بخش برای من manipulation by means of self-abasement بود.نویسنده به زیبایی توضیح می دهد که چگونه تظاهر به ناتوانی و کهتری در هر زمینه ای باعث می شود که جنس "نر" آن وظیفه را بر عهده بگیرد و اینکه همواره در نظر اش زنان جنس پست تر باشند و از این راه باز هم زنان سود می برند.شما اگر کمی بنگرید این حربه "از دست من بر نمی آید" و نمی توانم را می توانید میان بچه ها هم تماشا کنید که چگونه بوسیله ی آن از زیر کار در می روند.پس از خواندن این قسمت از کتاب* اگر نیک به زندگی و روابط تان بنگرید خواهید دید که سخنان این بانو ی نویسنده چه مایه درست است.البته بخشی هم به نام children as hostages وجود دارد که به گمانم برای مردانی که می خواهند ازدواج کنند بسیار سودمند است.
روش هایی که کتاب مدعی میشه زنان توسط اونها مردان رو "کنترل" میکنند:
1- جذب مردان با سکس با استفاده از استراتژی های اغواگری
2-استفاده محتاطانه و مدبرانه! از تحسین
3-استفاده از تهدیدهای احساسی به عنوان راهی برای کنترل مردان
4-استفاده از عشق به عنوانی پوششی برای انگیزه های اصلی و پنهانی.
خب فکر کنم استاد امیر چکیده همه این ها رو تازه با کلی توطئه های اضافه و به روزتر در بسته شیاف ببخشید قرص قرمز ارائه داده بود:))
*: البته به دید من لغزش هایی هم دارد ،چرا که نویسنده چندان در زمینه ی نوشتن هنرمند نیست و ممکن است برخی جاها پارا فراتر از حقیقت بگذارد،ولی با این حال چون نخستین بار است که یک زن تصمیم میگیرد تا درباره ی این رفتار ها بنویسد ارزش خواندن را دارد.