08-28-2013, 10:26 AM
Rationalist نوشته: محتملا درک بسیار وسیع تری نسبت به ما پیرامون این جستار دارید!چنین جسارتی نکردم.شما و بقیه دوستان استاد من هستید و من از شما یاد میگیرم.من در فلسفه اماتوری بیش نیستم
Rationalist نوشته: - ماهیت چیست؟ماهیت از نظر فلسفه:به حد و اندازهای که وجود به خود میگیرد و یا آن موجود را به آن نام میشناسند ماهیت آن موجود است
پس ماهیت=شناخت.
حالا سوال این است که ایا شناخت از فلسفه نشات میگیرد یا علم(تجربی)؟
اگر شناخت از فلسفه نشات میگیرد پس چرا فلسفه با گذشت زمان و با تغییر علم خود را بروز کرده است؟!
Rationalist نوشته: - ماهیت امور عقلی چیست؟ چه معنا و کاربردی دارد؟ماهیت امور عقلی تجربه است.و کاربرد آن متفاوت است
Rationalist نوشته: - علم چیست؟چه معنا و کاربردی دارد؟علم آگاهی یافتن از محیط و از مایش ها و اثبات آن است.کاربرد ان اثبات یا رد یک موضوع است.
Rationalist نوشته: - تجربه چیست؟چه معنا و کاربردی دارد؟تجربه تاثیر محیط بر انسان و انسان بر محیط را گویند.کاربرد تجربه تلاش برای درک محیط است
Rationalist نوشته: - فلسفه چیست؟و کدام نظریات فلسفی با پیشرفت دانش رد می شوند؟فلسفه توجیه برای درک یک موضوع است.هیچ مبنایی وجود ندارد که یک نظریه فلسفی اثبات یا رد شود.
Rationalist نوشته: - نظریه چگونه به وجود می آید؟و رد شدن آن یعنی چه؟نظریه با مشاهده یا تفکر کردن بوجود می آید و رد شدن ان یعنی اینکه شواهدی بر عدم صحت ان وجود دارد
Rationalist نوشته: - وجود چه معنایی دارد؟و به چه کاری می آید؟تعریف مشخصی ندارد!
Rationalist نوشته: - دانستن یا ندانستن یعنی چه؟اصلا کدامشان بهتر است؟دانستن آگاهی از یک موضوع و ندانستن هم یعنی آگاهی نداشتن از یک موضوع!دانستن بهتر است چون مغز تمایل به فکر کردن دارد!!!
فعلا تا به همینجا بگویید چطور پیشرفته ام و اشتباهاتم را بگیرید
+
سپاس