08-20-2013, 08:02 PM
sonixax نوشته: شما که یک مجلس همین طوری رو درست مصداق بارز دموکراسی و مشروطه میدونستید ! حالا یهو نابودیش خوب شد ؟! مگه این شما نبودید که میگفتید رضاشاه زد پدر مشروطه و دموکراسی را در آورد ؟! (همان جایی که من گفتم آن مجلس دوم در پیتی هیچ اثری از مشروطه درش نبوده و مشروطه رو خود قاجار نابود کرده بود و نه رضاشاه) .حالا ما که یک هزارمِ آنچه که شما در سینهچاکی از استبداد میکنید، نکردهایم، ولی خب اشکال ندارد، در برابرِ دستگاهِ فاسدِ استبدادِ پهلوی، شخصی چون مصدق آنقدر ارزش والایی دارد که با کمالِ میل لقبِ مصدقالهی را میپذیرم، مخصوصا اگر قرار باشد از سوی شاهالهیها چنین خطاب شوم؛ یک موی گندیدهی گوهگرفته از کونِ مصدق به همهی دم و دستگاهِ سلطنت ِ پهلوی از بالا تا پاییناش میارزد.
میگم صداقتتون توی حلقم :))
در کنار واژه های علی اللهی و حزب اللهی و سبز اللهی و بنفش اللهی فکر کنم باید یک واژه مصدق اللهی هم اضافه کنیم از این به بعد :))
مصدق مجلس را با یک رفراندوم (فرآیندی دموکراتیک) منحل کرد، نه نهادِ مجلس را، نه انتخابات را و نه با فرمانِ همایونی، رضاشاه اما نهادِ مجلس را از بیخ برکند و از آن یک مترسک برجا گذاشت، این فرق را میتوانید دریابید؟
بعد هم بیشتر از اینها ما را نخندانید انصافا؛ مجلس را قاجار از بین برد؟ پس کدام مجلس بود که سلطنت را به والاحضرت همایونی، رضاشاهِ کبیر داد؟ البته مسلم است که این اقدامی از سویِ نهادِ دموکراتیکِ مجلس است که در آن نمایندگانِ آحادِ مردم (البته در ادبیاتِ همایونی رعیت درستتر است) با قاطعیت و صلابت و در روندی سراسر دموکراتیک و قانونی، والاحضرت را به سلطنت رساندند، اما مدتِ کوتاهی بعد، همان مجلس تبدیل شد به دوزایهایی که هیچ پخی نبودند و اساسا پیش از آنکه رضاشاه به قدرت برسد، خودش به صورتِ آتوماتیکلی از بین رفته بود، رضا شاه فقط برایش فاتحه خواند و طلبِ بخشایش از درگاهِ اسپاگتیِ اعظم کرد
کسشر هم تعاونی؟!