08-20-2013, 03:07 PM
Russell نوشته: آن مجلسی که مصدق منحل کرده در آن مخالفان دولت بیش از یک سال با شرکت نکردن در جلسه تعداد حاضران را در کمتر از حد اعتبار نگه داشته بودند برای فلج کردن دولت، مشخص است که در چنین شرایطی بستن مجلس و برگزاری انتخابات است.
راسل جان خیلی کارها رو باید با توجه به شرایط انجام داد .
مشخصن مصدق در این زمینه بینش درستی نداشته و نتیجه رو هم دیدیم چه شد .
من با اینکه کارش غیر قانونی بوده مشکلی ندارم - قانونی که طرف مردم نباشه رو باید سیفون کشید روش .
مشکل من با کسانیه که میگن کار شاه غیر قانونی بوده ! اگر استناد اینها به همان قانون باشد خوب کار مصدق هم غیر قانونی بوده . اگر نه استنداشون به قانونیه که هنوز وضع نشده بوده این وسط یک جنگی بوده طرف قوی تر بازی رو برده .
مساله بعدی اینه که مصدق دانسته یا نادانسته داشته کشور رو میداده دست کمونیستها یا دست کم رفتار و یار کشی هاش طوری بوده که این طوری برداشت میشده . همین هم شده بوده عاملی که غرب به وحشت بیوفته و شاهی که از کشور فرار کرده بود (که این فرار کردنش اوج بیلیاقتیش رو میرسونه چرا که با فرار دومش کشور رو داد دست خمینی) رو به زور نیروی نظامی برگردونه دوباره سر کار .
اگر مصدق همان زمان دو تا سیگنال درست به غرب میفرستاد شاید الان وضع ما این طوری نبود .
از اون طرف من با دوستان هم مشکل دارم ! چرا که تمام کارهایی که رضاشاه یا به قول اینها رضا قلدر انجام داده رو به خاطر فدا کردن دموکراسی میریزند توی زباله دانی ولی اونقدر صداقت ندارند که همین نتیجه گیری رو هم در مورد مصدق بکنند و یک ملی کردن صنعت نفت (که همین نفت بلای جان ما هم شده) را انقدر نکوبند توی سر بقیه . و به خاطر اشتباهاتی که داشت همین ملی شدن صنعت نفت رو هم نفرستند توی زباله دانی .
مشخصن بحث کردن با کسانی که صادقانه و بیطرفانه به مسایل نگاه نمیکنند فایده نداره و وقتی بقیه رو با اراجیفی مثل اسپرم همایونی خطاب میکنند خیلی روشن دارند اعلام میکنند که چه کاره هستند .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری