08-16-2013, 06:19 PM
- نام؟
+ نقى
-نام پدر؟
+ تقى
- شغل؟
+ امامت
- خفه شو پدّسگ. تو اگه امام بودى، ماهى پونصد كیلو آمفتامین تولید نمى كردى!
+ به خدا من بى گناهم. من نمى دونستم این آمفتانیمه!
(شتررررق)
- این رو بهت زدم كه واسه من سیاه بازى در نیارى! بگو چه جورى این مقدار جنس تولید مى كردى؟
+(با گریه) من به خدا نمى دونستم! من هیچى، فقط غذا بیشتر مى خور.. (شتررررررق)
+میگم میگم. ما امامها غائطمون آمفتامینه. هر چى بیشتر بخوریم، بیشتر تولید مى كنیم.
- دیوانه است!
+ نه جناب سروان برو بپرس. غائط بابام خوشبو بود، غائط بابا بزرگم هم همینطور، عسگرى كوچولو هم امام بشه، غائطش آمفتامین میشه. برو بپرس...
- یعنى مى خواى بگى كه معجزه است؟ پس یك معجزه كن و غیب شو و از زندان برو بیرون خوب!
+ نه جناب سروان، معجزه كه اینجورى كار نمى كنه! مثلا غائطمون خوشبو هست و نماز مى خونیم موقع دنیا آمدن و ایستاده حدث مى زنیم و از این جور كارها(با گریه)
- ببند و از اول این سیستم معجزتون را بگو! شاید این خداتون هم باید محاكمه بشه!
+ نقى
-نام پدر؟
+ تقى
- شغل؟
+ امامت
- خفه شو پدّسگ. تو اگه امام بودى، ماهى پونصد كیلو آمفتامین تولید نمى كردى!
+ به خدا من بى گناهم. من نمى دونستم این آمفتانیمه!
(شتررررق)
- این رو بهت زدم كه واسه من سیاه بازى در نیارى! بگو چه جورى این مقدار جنس تولید مى كردى؟
+(با گریه) من به خدا نمى دونستم! من هیچى، فقط غذا بیشتر مى خور.. (شتررررررق)
+میگم میگم. ما امامها غائطمون آمفتامینه. هر چى بیشتر بخوریم، بیشتر تولید مى كنیم.
- دیوانه است!
+ نه جناب سروان برو بپرس. غائط بابام خوشبو بود، غائط بابا بزرگم هم همینطور، عسگرى كوچولو هم امام بشه، غائطش آمفتامین میشه. برو بپرس...
- یعنى مى خواى بگى كه معجزه است؟ پس یك معجزه كن و غیب شو و از زندان برو بیرون خوب!
+ نه جناب سروان، معجزه كه اینجورى كار نمى كنه! مثلا غائطمون خوشبو هست و نماز مى خونیم موقع دنیا آمدن و ایستاده حدث مى زنیم و از این جور كارها(با گریه)
- ببند و از اول این سیستم معجزتون را بگو! شاید این خداتون هم باید محاكمه بشه!
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"