08-01-2013, 01:54 PM
امروز رفتم هم میهن بعد از مدتها، باز دیدم در تاپیکی که موضوعش دین و عقل هست یکی نوشته:
بنظر من ایجاد یک منبع فارسی، برایِ پاسخ به سوالات متداول پیرامونِ فرگشت از اهم واجبات است !
پ.ن:آدرس سایتی که قرار بود با امیر گرامی میخواست ترجمه کنیم چه بود؟همان برای ترجمه بسیار خوب بنظر میرسد.
نقل قول:با سلام.ما نمی گوییم علم یعنی کشک و خدا با وران و... یعنی...!
همین داروینی که شما میگویید و ما در رشته تجربی در دبیرستان کلی از نظریه های ایشان را خوانده ایم یکی از نظریه ها شان تکامل تدریجی است که اسلام می تواند به راحتی و به وسیله عقل آن را رد کند
داروین در همین نظریه اش میگوید که ابتدا در عالم یه پروتئین به نام rnaبوده که بعد تحت تحول قرار میگیرد و به DNA تبدیل میشود و بعد با تکامل آن موجودات بوجود می آیند و مثلا اول آبزیان بعد خزندگان بعد پستانداران و ... همین طور. خب این پروتئین را از کجا بوجود آمده؟آیاخودش بوجود آمده؟آیا آن هم از چیز دیگری و آن چیز م از چیز دیگری؟این که همین طور به خالق های قبلی و قبلی میرسیسم؟!!!!تسلسل محال است نه؟هرچه عقب برویم باز در آخر به یک خالق باید برسیم
در صورتی که در اسلام می فرماید خدا از همان اول انسان را آفرید نه یه مولکول یا پروتئین
آیا این نظریه داروین کمی موهومی نیست؟وقتی از چیزی سند نداریم که نباید خیال بافی کنیم از چه چیزی به وجود آمده
آیا شما باورتان میشود که ما انسان ها با این همه پیچیدگی و عقل از تکامل میمونها به وجود آمده ایم؟
آیا فکر نمیکنید این نظریه داروین خلاف عقل است؟چطو میشه که یه خزنده پا پیدا کند و یا یه موجود چهار پا به یه موجود دو پا تبدیل شود و عقل وپیشرفتهای پیدا کند؟
اگر ما از تکامل میمونها بوجود آمده ایم نباید دیگر میمونی باشد باید همه آنها تبدیل به انسان شده باشندنه؟
مشکل ما این است که درسهایی که ما از ریشه می خوانیم بر اساس عقاید ضد دین غربی هاست .خیلی از این نظریه ها درست است اما متاسفانه غربال نشده وارد دروس مدارس ما میشوند. و باعث میشوند در بزرگسالی با مشکلات بسیاری روبرو شویم
بنظر من ایجاد یک منبع فارسی، برایِ پاسخ به سوالات متداول پیرامونِ فرگشت از اهم واجبات است !
پ.ن:آدرس سایتی که قرار بود با امیر گرامی میخواست ترجمه کنیم چه بود؟همان برای ترجمه بسیار خوب بنظر میرسد.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound