07-31-2013, 06:53 AM
یه نفر نوشته: بله. من معتقدم ضد دین ها و بی دین ها نیز حاضر به ازدواج با دخترانی که بکارت ندارند، نیستند. حداقل مایل نیستند.
چند نمون ای را دیده ام..
قشر روشن فکر که مدام دم از آزادی زنان میزنند، بدتر از بقیه رفتار میکنند..
جناب "یه نفر" در بحث عدد 19 در بسم الله الرحمن الرحیم به بنده گفتید با تعصب صحبت نکنم راجع به چیزی که ازش مطمئن نیستم حالا خودتان انقدر متعصبانه میگویید همه بی دین ها دختر غیر باکره را انتخاب نمیکنند؟ به شما گفتم بحث سر دین و مذهب نیست بحث سر دیدگاه یا نگرش هست. بسیاری از اروپایی ها در عین حال که مسیحی هستند باکرگی برایشان مهم نیست در مورد مسلمین هم گفتم یک شیعه اگر واقعا شیعه باشه نباید براش باکرگی مهم باشه. یکی از دوستان بنده مثل خود بنده ماتریالیست هست اما باکرگی براش مهمه اما برای من مهم نیست.
یه نفر نوشته: ختنه هیچوقت باعث کاهش میل جنسی نشده. چون میل جنسی ربطی به این نداره..
بحث سر میزان میل جنسی نیست. قسمتی از آلت ختنه شده تحریک پذیره اما کل آلت ختنه نشده تحریک پذیر هست. این تفاوتی ایجاد نمیکنه؟
یه نفر نوشته: به هر حال آیا عدم پذیرش مردان نسبت به نداشتن بکارت زنان، ریشه در فرهنگ مردان ما داره یا دین ما؟
به نظر من فرهنگ تقدم داره بر دین. مثلا اسلام اندکی فرهنگ اعراب رو تغییر داد عمده فرهنگ موجود در جامعه رو تایید کرد. همه ادیان همینگونه هستند.
یه نفر نوشته: وقتی دختری احساس جنسی خود را نتونه ارضا کنه و از ترس بکارت میلشو سرکوب کنه، فردا بیماری های روانی براش ایجاد میکنه..
بنا به دلایلی سن ازدواج بالا رفته. یه دختر تقریبا از وقتی که خودشو بشناسه تا وقتی که در سنسن بالا ازدواج کنه، تقریبا 10 -12 سال از عمرشو مشغول سرکوب کردن میل جنسیشه.. واقعا بده!
خب سرکوب میل جنسی عقده ایجاد میکنه که مخربه اما پیشنهاد شما چیست؟ تفکر دینی که توانایی جلوگیری از این سرکوب رو نداره حتی تشیع که شامل صیغه میشه عملا نتونسته این پتانسیل رو عملی کنه چرا که از یک طرف میگه صیغه حلاله از طرف دیگه فرهنگ عمومی جامعه بگونه ای هست که دختری که صیغه شده رو با دختر تن فروش یکسان میدونه! پس باید فرهنگ عمومی جامعه رو تغییر داد.
یه نفر نوشته: بیخود نیست قدیمیا می گفتند زود ازدواج کنید.. والا دلیل پشتش بوده. امروزه دختران سرکوب جنسی رو به جان میخرند تا فردا زندگی مشترک بهتری داشته باشند.. ولی واقعا گزینه بهتریه؟؟!
به چه قیمتی زود ازدواج کنند؟ آیا شما ازدواج قبل از بلوغ فکری را صحیح میدانید؟ چه تضمینی وجود داره با ازدواج دختر میل جنسیش ارضا بشه وقتی که حتی در ازدواج هم در جوامع عقب مانده هدف ارضای مرد است نه زن و زن هم نمیتواند بخاطر حیا اظهار نظر کند؟ آیا میدانید در حالتی که رابطه جنسی برقرار شود اما میل جنسی ارضا نشود عقده شدیدتری شکل میگیرد؟ باز هم میبینید که فرهنگ عمومی نیاز به اصلاح دارد.
یه نفر نوشته: کاش فرهنگ پدران و مردان سرزمینمان نسبت به قضیه بکارت عوض بشه و زنان اینگونه دچار بیماری های روانی و سرکوب امیال طبیعی و نیاز های زندگیشون نشوند..
یکی از موانع در تغییر فرهنگ عمومی دین هست پس تا وقتی که موانع برچیده نشود فرهنگ عمومی در این زمینه تغییری نخواهد کرد.