06-12-2013, 11:53 AM
Ouroboros نوشته: من با آنکه هم از مارول و هم از اکتیویژن بیزارم، حتما این بازی Deadpool را خواهم خرید. به نظر به طرز جالبناکی نوآورانه میرسد.
عجب چیز بامزه ای هستش! خوشمان آمد
تابیله که موتورش آنریل هست سه سوت میشه از طرز رندر تشخیص داد و این آنریل بودن موتور خبر خوبی نیست . خیلی باگ داره. ولی در کل بازی بامزه ای بود خوشم اومد .
Ouroboros نوشته: PES اصلا چهار/پنج سال است که به طرز وحشتناکی از فیفا عقب مانده. گرافیک، گیمپلی، لیسانس و ... هر فاکتور دیگری که در نظر بگیرید فیفا چند فرسنگ جلوتر است. من از ورلد کاپ ۲۰۰۶ دیگر اصلا پس نخریدم(البته قبل از آنهم فیفا را ترجیح میدادم). الان تنها ایراد فیفا بازی آنلاین آنست، که به خود EA برمیگردد که امسال بدترین کمپانی آمریکا انتخاب شد. آن چند ماه اول اصلا نمیتوانستید بازی بکنید، و هنوز هم از هر پنج بازی دو تا وسط کار قطع میشود. من از پانصدتا بازی صد و اندی باخت دارم که ۸۰٪ آنها بخاطر قطع شدن ارتباط با سرور بوده..(البته نصف بردهایم را هم همینطوری بدست آوردهام!).
من حوصله فوتبال رو اصلن ندارم . آخرین بازی که بازی میکردم روی Ps2 با دوستان در ایران بود. واسه همین هیچ نظری نمیتونم در باره اش بدم . به نظرم این سبک بازیها تکراری و خسته کننده هستند همش باید یک کار رو بکنی و یک چیز رو ببینی .
البته در دنیای واقعی هم از فوتبال خوشم نمیاد و فقط بازیهای ملی ایران/آلمان رو میبینم، اون هم به خاطر اینکه اگر ببرند جشن و شادی و این حرفها توی خیابون راه میوفته بریم بیرون حال کنیم
من بیشتر دنبال بازیهای ادونچر و یا اکشن ادونچر هستم که مدام در طول بازی با مسایل جدید و مختلف روبرو میشی .
توی ورزشی ها هم فقط مسابقه های ماشینی غیر قانونی مثل NFS ها و Burnout و اینها .
از سبک فایتینگ هم خوشم نمیاد به جز یک استثناء : Mortal Kombat :دی
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری