06-11-2013, 10:01 PM
Dariush نوشته: میلاد جان، شما به زندگی چطور میرسی برادر؟
ما که هنوز در همان ورق بازی های ویندوز و ماین و اینها ماندهایم. آخرین بازیای که تا آخرش رفتم، پدرخوانده بود که از آنموقع یکسالی میگذرد ، آنهم بعد از چندسال بود که دست به بازی میشدم و هیمن هم یک ماه طول کشید تا به آخرش برسم.
راستی، گاهی با دوستان درهم جمع میشویم و یک فوتبالی میزنیم. این فیفای جدید چطور است؟ ما هرگز با آن راحت نبودیم و تنها با PES حال میکردیم. اما گویا این نسخه جدید فیفا تغییرات قابل توجه و خوبی داشته. ارزش دانلود کردن(!) را دارد؟!
ویرایش : این دقیقن گیر مهربد هم بود، میگفت تو چه طوری روزها کار میکنی ، بعد از ظهرها میای به این سایتها و مطالعه و درس و اینها میرسی و شبها تا بوق سگ بازی میکنی :))) اسمم رو گذاشته بود Hyper Active!
روزها به زندگی میرسیم ، شبها تا صبح به بازی . روزی 2-3 ساعت خواب هم کفایت میکند
![E056 E056](https://daftarche.com/images/smilies/emoji/e056.png)
من فیفا اصلن بازی نمیکنم . همون PES رو همیشه بازی میکنم . نمیدونم چه طوریه . دلم نمیاد برای فوتبال پول بدم . همون PES رو هم یه روز رفتم توی فروشگاه تولد زاتورن بود روی برخی محصولاتش حراجهای خفن پفن زده بود این هم جزوشون بود و دیدم فقط برای اون روز شده بود 1 یورو خریدم :))))
جالبه که با این وضعی که دارم تا حالا تمام سیسکو ها و Game Con ها رو از دست دادم :)))
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری