06-11-2013, 07:02 PM
Ouroboros نوشته: مایکروسافت یک ریسک بسیار بزرگ کرده، شاید هم گرفت و موفق بود؟ چند روز پیش در گیماستاپ دیدم یک بچهی پانزده شانزده سالهای آمد یکی پیشخرید کرد. همینها شاید این دستگاه آشغال را نجات دادند؟
ما گیمرهای پیر ولی هرگز حاضر نیستیم زیر بار این مسخره بازیها برویم(بازی دائم آنلاین، عدم استفاده از بازی دست دوم، صد دلار گرانتر از کنسول رقیب، صدای همیشه روشن روی دستگاه آنلاین ِ وبکم دار پس از این ماجراهای جاسوسی اناسای و ...). من بابت فیسبوکی شدن پلیاستیشن و پولی شدن پیاس نتورک عزا گرفته بودم و فقط یک گند دیگر از سونی کافی بود که بکلی قید آنرا بزنم. بیچاره فنبویهای اکسباکس.
امیر جان همه اینها یعنی کثافت کاری در نرم افزار و اعمال محدودیت های الکی برای جلب نظر یک سری شرکت بازی سازی و 100 دلار گران تر بودن رو اضافه کنید به سخت افزار ضعیف تر :
[ATTACH=CONFIG]2004[/ATTACH]
یعنی مایکروسافت رسمن ریده ! منی که الان دو تا 360 توی خونه دارم این رو احتمالن خیلی بعد از Ps4 بخرم .
بعد سیستم عامل اندروید مخصوص کنسولهای بازی + لینوکس مخصوص کنسولهای بازی + کنسول بازی اپل هم توی راه هستند .
این یعنی این صنعت از انحصار سونی و مایکروسافت و نینتندو خارج میشه و سامسونگ و لووه و مدیون و ال جی و ... هم وارد میدان میشند - من خودم یکی از خریداران قطعی کنسول بازی اندرویدی هستم . من خوره بازیهای ویدئویی هستم شاهدش هم داشتن Ps3 و دو تا 360 و ویی و PSP و آیفون4اس و آی پد و Ps2 و Ps1 و دریمکست و بیشتر از 200 تا بازی روی هر کنسول هستش

به نظر میاد با این سیاستهای مسخره سرنوشتی بهتر از سرنوشت دریمکست در انتظار Xbox نیست ، مگر اینکه تجدید نظر کنه .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری