06-06-2013, 08:54 PM
folaani نوشته: گفتم: بالا بردن امکانات جامعه «که نهایت به خودش هم برمیگرده».
نمیدونم مشکل از چشمتان است یا از مغزتان :D
مشکل فهم شماست که مدام میخواهید منفع جمعی رو خرد کنید به منافع شخصی و بعدش بگید آها پس همه چیز به خاطر منافع شخصیست .
بعد هم فوری ربطش بدید به روح و جن و پری !
folaani نوشته: اکثریت مطلق؟
جدا؟
سند و دلیل داری؟ میتونی ثابت کنی؟
بین افراد با توانایی های نه چندان بالا ممکنه اینطور باشه (اونم باز نیاز به آمار و دلیل و سند قابل قبول داره)، ولی تاحالا افراد مشهور در سطح بالا که بنده دیدم اینطور نبوده که اکثریت مطلق اسم و رسم واقعی شان مشخص نباشد یا قابل پیگیری و کشف راحت نباشد.
بعضی ها هم ممکن است به دلایل دیگری بخواهند هویت واقعی خودشان را پنهان کنند یا همینطور عریان هرجایی تابلو نکنند. مثلا نفوذگرها و کرکرها یا کسانی که در این زمینه ها هم فعالیت هایی داشته اند.
در ضمن دنیای کامپیوتر، نت، و برنامه نویسی فرهنگ و سنت و تاریخ و خصوصیات و نیازهای خودش را دارد. لزوما استفاده از اسم واقعی در آن بهینه نیست.
از طرف دیگر برای سود بردن از شهرت، چه سود مادی و چه سود احساسی، همیشه لزوما نیازی به شناخته شدن با هویت واقعی نیست. حداقل در آن عجله ای نیست.
ضمنا پنهان ماندن هویت واقعی یا حداقل تابلو نزدن درمورد آن میتواند از نظرهای دیگری مفید و عاقلانه باشد.
هویت مجازی را میتوان عوض کرد، میتوان از زندگی واقعی دور نگه داشت، ولی هویت واقعی را خیر.
اگر مرتکب اشتباهی شوید، یا دشمنی پیدا کنید، یا هزار و یک مسئله دیگر، هویت مجازی به نفع شماست.
واقعن فکر کردید که من به قدری بیکار هستم که بشینم اسامی میلیونها برنامه نویس دنیای آزاد رو دربیارم برای شما فهرست کنم ؟
ببینم خود شما توانایی اثبات این رو دارید که اکثر برنامه نویسان دنیای آزاد برای کسب شهرت اون کار رو میکنند ؟!
به جای طلب برهان بفرمایید استدلال کنید جانم .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری