05-29-2013, 02:01 PM
اگه بخوام منطقهای متعصبانه رو از این تاپیک فقط گلچین بکنم شاید حداقل 10 پست بشه. اصن یه وضعی داریم. بابامونو در آوردند. :| بازهم با حداکثر 30 درصد آزادی بیان راجع به همجنسگرایی خیلی استقبال شده. ای کاش آنددنایت عزیز بود میدید بالاخره یک تاپیک همجنسگرایی رو زنده نگه داشتم هر چند نیمه جون و پر و بال شکسته. اولاند قانون ازدواج همجنسگرایان را امضا کرد - صفحه 13
le نوشته:شما بگید بد گفتم بهش؟ آدم خیلی زورش میاد از همچین عقاید متناقضی. امیدوارم حداقل یه تلنگری بوده باشه براش. هرچند ناامیدم ازش.در این پست از مهربد عزیز الهام گرفتم. ((=نقل قول:شما سلیقه منو تو انتخاب آواتارم با ادمایی که همجنسگرایی رو انتخاب میکنن تو یه رده میبینی؟همجنسگرایی تو ذات آدمهاست. کسی انتخابش نمیکنه.نقل قول:من به عقاید کسی توهین نکردم و عقاید خودمو به کسی تحمیل نکردمشما نمیتونی احکام دینی رو برای بقیه بپسندی ولی برای خودت نه. الان این آواتار شما رو کدوم مرجع تقلید یا روحانی تایید میکنه؟ هیچکدوم. دوست محترم میدونید این تناقض رفتاری اسمش چیه؟ منفعت طلبی. اونجا که به نفعته احکام دین رو بیخیال میشید اونجا که نوبت یکی دیگه میرسه حاضر نیستید یه ذره کوتاه بیایید. متاسفم.شما دارید یه عده رو اعدام میکنید اون هم بخاطر چیزی که علم پشتشه و نرمال میدونتش. امروز هیچ دین بزرگی هم به جز دین شما طرفدار مجازات همجنسگرایان نیست. شوخیتون گرفته که میگید تحمیل نکردم؟ سرمو بزنم به دیوار؟ این اعدام کردن کسانی که با شما هم عقیده نیستند عین تحمیل عقایده.نقل قول:نمیدونم شما از اواتار من چه برداشتی میکنید ولی من با باطن آدما زندگی میکنم تا با ظاهرشونبرداشت کردم که شما چون از این خانوم بیحجاب و کافر خوشتون اومده اینو گذاشتید و به دینتون اهمیت ندادید. ربطی به باطن و ظاهر هم نداره.نقل قول:شما اطلاعات کافی در مورد دین ندارید اصلا من نمیدونم شما به قران و خدا اعتقاد دارید یا نهولی فکر میکنم اگر داشتید با این قضیه تعصبی برخورد نمیکردید من جای شما بودم به جای طفره رفتن و پیچوندن مساله و گیر دادن به اواتاری که ربطی به قضیه نداره دلایل محکمتری برای موضوع تایپیک میاوردم +حتی نه هتا:gol: شبتون بخیرشما که اطلاعات داری بگو ببینم این عکس آواتار رو کدوم روحانی دینی تایید میکنه؟ تازه این خانوم هزار جور گناه هم کرده از نظر شما و اگه دم دستت باشه احتمالا بخاطر گناهاش جون سالم از دستت بدر نمیبره. چجوری روت میشه عکسشو بذاری برای آواتارت؟دلایل محکم برای چی؟ شما باید دلیل عقلی بیارید که چرا طرفدار اعدام اینها هستید. که تا بحال هیچی از شما ندیدیم. فقط گفتید چون خدا گفته پس من هم اعدام میکنم.خودم میدونم. ترجیح میدم پارسیک بنویسم.شب خوش.:gol: