04-27-2013, 02:36 PM
Russell نوشته: من نگفتم هایپرگامی از نظر فرگشتی بهینه است یا فرگشت یافته.گفتم وجودش باعث تفاوت در نرخ تولید مثل میشه طوری که حتی اگر شروعش علت فرگشتی نداشته باشه (که البته داشته حالا ممکن است در زمان خودش Adaptation نبوده باشد ولی حاصل فرگشت بوده) ولی این باعث انتخاب و فرگشتی شدن خصیصههایِ مربوط به آن میشود.چطور باعث تفاوت در نرخ تولید مثل میشه؟هر بچه مقدار نسبتا مشخصی از منابع رو مصرف میکنه.خب پس در عمل نباید در اثر هایپرگمی شمار بچه ها زیاد بشه؟(راستش من قبل از اینکه اینها رو بپرسم دنبال آمار گشتم و متاسفانه نه پزوهشی پیدا کردم و نه آماری)
باز که تند رفتی،بگذار وقتی درباره خود هایپرگامی چنین تفاوت و اشتباهی وجود داره معلوم هست نمیشه درباره بعد از آن و معنیش بحث کرد.
اگر ژنتیکی نشه و بچه ها بیشتر نباشند، ژن یا ژن هایی که روی هایپرگمی تاثیر دارند در برابر ژن های رقیب مزیت فرگشتیکی پیدا نمیکنند.
خب وقتی خود همین روان شناسان فرگشتیک در مورد آلفا و بتا مورد بجث حرفی نمیزنند چرا ما باید کاسه داغتر از آش بشیم؟!:)
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Tacitus-