04-27-2013, 12:52 PM
نقل قول:نه.ایرادم بهش رو در این تاپیک گفتم.
نقل قول:رایانش[1] ≠ برآورش[2]
به هر حال تبعیض قانونی چیز جدی هست و در مورد ازدواج در ایران این تبعیض قانونی بیش از مردان بر ضد زنانه.
نقل قول:نبودِ گواهی ≠ گواهیِ نبوداتفاقا گواهی نبود هم وجود داشت:)منبع نمیگه که پژوهشی موجود نیست،بلکه میگه هیچ پژوهشی در روابط بلند مدت چنین چیزیی رو شناسایی نکرده.
اینکه ما در رابطههایِ کوتاه-زمان[3] تنها این پدیده را دیدهایم, نمیگوید که در رابطههایِ بلند-زمان[4] دیده نخواهد شد.
نقل قول:and no study has detected fertile-phase shifts in a woman’s evaluations of men as goodامیدوارم نخوای از من اثبات عدم فلسفی! براش بیارم :)وقتی در پژوهش ها مشاهده نشده فعلا ناموجود در نظر میگیریمش.
long-term partners
نقل قول:تعریف ات از «مرد آلفا» و «مرد بتا» چیست؟تعریف علمیش
نقل قول:من بیشتر کتابهایِ داوکینز از جمله «ژن خودخواه» را سالها پیش خواندهامپس باز بخونش!جزئیات 200 صفحه کتاب که بعد سالها توی ذهن نمیمونه:))
نقل قول:برای اینکه نیازی نیست, با داشتن همین ٢ ریخت نزدینش[5] ما به اندازهیِ بسنده بالا خواهد بود.خب دم دست ترین راه این "راهبرد دوگانه" نیست.در همون نمونه پرندگان هم جالب بود که خیانت برای ماده ها سود ژنتیکی نداشت!(و جوجه ها شانس بقای کمتری داشتند)حالا اگر پژوهش های بیشتری روی گونه های نزدیک به خودمون پیدا کردم میشه دقیق تر واکاویش کرد.
فرگشت[6] همیشه از سادهترین و دم دستترین راه میپیشرود.
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Tacitus-