04-26-2013, 12:01 PM
نقل قول:نمیخواهی بگویی که دگرسانی[1] میان ابزار و انگیزه را نگرفتهای؟ابزار میتونه نااخلاقی باشه یا نه؟!
وسوسه کردن = ابزار
انگیزه یا یازش[2] میتواند نااخلاقی باشد.
نقل قول:اینها نگر من و شما هستند, راهی برای رایانش[3] اینکه چه کسی زیان میبیند نیست.بعضی وقت ها چندان با امیر اختلاف ندارم:))مثل این مورد:
از دید من رانندهیِ تاکسی بودن یا آجر بالا انداختن و ١١ ساعت جان کندن در ایران در برابر خانهداری چیزی نیست. بودن قانونی به نام "تمکین" هم نمیگوید که ببایست اجرا میشود.
نقل قول:«مشکل» شما اینست که تبعیض قانونی، که آشکارترین و شدیدترین و بدویترین نوع تبعیض است را نادیده میگیرید(یا میکوشید بیاهمییت و جزئی جلوه بدهید)، اما تبعیض اجتماعی و احتمالی و ... را بزرگنمایی میکنید و در یک ردیف قرار میدهیدبه این جا که میرسیم که رایانش ناپذیره ولی تبعیض قانونی در جاهای دیگه بر علیه مردان جدی تلقی میشه؟یک بام و دو هوا؟;)
نقل قول:ما پیش از آمدن امیر (که راستی رشته اش ژنتیکه) هم با این پندارههایِ[4] فرگشت[5] آشنا بودیم.با این منابع کار من برای گشتن راحت تر میشه،تشکر:))
چیزیکه شما "بی منبع" گرفتهای یک fact فرگشتیک به شمار میرود و همان «راهبرد[6] دوگانه»یِ زنان مینامند:
404 Not Found
404 Not Found
http://www.thestranger.com/images/bl...nal_proofs.pdf
404 Not Found
به نظر میاد پزوهش رو رو دقیق مطالعه نکردی،به طور کلی این راهبرد دوگانه زنان نیست،چیزی هست که در حیواناتی که تک همسری اجتماعی دارند موجوده و اسمش Extra-pair copulations هست که میتونه به extra-pair paternity منجر بشه(فقط اینکه در زنان کارکردش مرز زمانی مشخص تری داره)،حالا این بخش رو از منبع خودت میزارم تا کامل متوجه بشی:
http://www.thestranger.com/images/blogim...proofs.pdf
نقل قول: Given the potential costs associatedیعنی اینکه در روابط طولانی این تغییر گرایش به این معنا نیست که برای زن مرد دیگه ای جذاب میشه.
with EPC, however, preferences for long-term mates probably would not be silenced during oestrus [2]. In support of
this, shifts in preferences at peak fertility for male attractiveness or sexiness have only been observed in a shortterm relationship context, and no study has detected fertile-phase shifts in a woman’s evaluations of men as good
long-term partners
حالا اینها به کنار،این منابع این آلفا و بتا من درآوردی(و نه تعریف درستش ) رو دچار مشکل میکنه;)نرهای آلفا موقعیت های اجتماعی،موفقیت در جفت گیری و... بالاتری دارند.چون در این پژوهش ها ویژگی های غیر جنسی رو در برابر ویژگی های جنسی جذاب قرار گرفتند نه در راستای هم.
نقل قول:من بخواهم روراست باشم, تاکنون یک سخن درست در زمینهیِ فرگشت از تو نخوانده ام آرش جان و هتاread "selfish gene" and you will understand me much better :))
نمیدانم این نگرههایِ[7] رنگارنگ که از خودت میدهی و ESSهایی که همینجور میپرانی از کدام سرچشمهای آمدهاند.
236 صفحه رو که نمیتونم یک جا بگم:)
نقل قول:نگرش ما به فرگشت ولی ساده و همراه با تیغ اُکام است:تعجب میکنم چطور با وجود علاقت به "رایانش" اینجا فراوانی رفتار و همه گزینه ها رو در نظر نمیگیری:)
مردان خیانت میکنند: هزینهیِ کم در اسپرمسازی (گزینش هر ژن) —> خوابیدن با هرکس که پا داد
زنان خیانت میکنند: هزینهیِ بالا در تخمکسازی (گزینش بهترین ژن) —> راهبرد دوگانه
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Tacitus-