نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ضرورت مبارزه با دانشنُما (شبه علم) و تئوری توطئه

Russell نوشته: در مورد شبه علم موسسه رندی هست.در مورد تئوری توطئه هم فکر نکنم تغییری در ماجرا بده و کسی که فکر میکنه مثلا 11 سپتامبر کار بوش بوده بیاد بشینه حرف یک سازمان دولتی رو قبول کنه.کلا با در دسترس شدن اطلاعات داره مرجعیت از بین میره که این هم خوبی داره هم بدی،اینها از بدی هاش هست.همون باید موسسات معتبر رو همچنان با روش‌هایِ جدید و بهتر نگه داشت که دنیا پر از نظرات مزخرف که همه هم به یکمقدار ادعای اعتبار دارند نباشه.
تاحالا چیزی که بنده دیدم این بوده که اکثریت موارد شبه علم و تئوری های توطئه که مطرح شدن کسی به این منبع و موسسه که شما گفتید ارجاع نداده و ازش تحقیق و اسناد و شواهد خاصی نیاورده.

بنده منظورم یک موسسه ای هست که کارش فقط همین باشه بصورت تخصصی و تمام موارد شبه علم و تئوری توطئه، و جمع آوری منابع و شواهد و اسناد و ارائهء اونها به عموم در شکل و فرمت مناسب، بصورت شفاف و مستقل.

ولی این موسسه رندی که میگید شاید فقط روی موارد خاصی با میل خودشون کار میکنن به روش خودشون برای اهداف خودشون، و شاید اونقدری هم منابع انسانی و مالی و پشتوانه های قانونی و غیره ندارن که بتونن تمام موارد شبه علم و تئوری توطئه رو به موقع بررسی و روشن کنن.

نقل قول:در مورد تئوری توطئه هم فکر نکنم تغییری در ماجرا بده و کسی که فکر میکنه مثلا 11 سپتامبر کار بوش بوده بیاد بشینه حرف یک سازمان دولتی رو قبول کنه.
والا من خودم تاحالا سر همین بحثها کلی زحمت کشیدم رفتم لینک و منبع پیدا کردم و خوندم و ترجمه کردم و تایپ کردم و برای دیگران گذاشتم. ضمنا وقتش رو نداشتم که اونقدری که میخواستم کامل و دقیق این کار رو انجام بدم، و فقط هم روی بعضی موارد که بنظرم مهمتر یا روشن تر بودن این کار رو انجام دادم.
حالا اگر یه موسسه کارش این باشه و این همه کار وقت گیر و زحمت دار رو کامل و دقیق و سریع انجام بده و نتیجه براحتی در فرمت مناسب و جامعی در دسترس باشه، خب خیلی عالیه. دیگه لازم نیست یکی برحسب شانس پیدا بشه که اینطور کارها رو به سختی و با محدودیت انجام بده. تازه یکسری مطالب منو که براشون زحمت کشیده بودم و در فروم هممیهن درج کرده بودم حذف کردن (همراه با آیدیم چون اخراج شده بودم و بعدش آیدی غیرمجاز ساخته بودم).
ما میتونیم براحتی به نتایج تحقیقات و مطالب و رفرنسها و استدلالهای اون مرجع رفرنس بدیم.
این وضعیت رو خیلی بهتر میکنه. و دیگه وقت و انرژی این همه آدم هم در جریان اینطور بحث و جدل ها تلف نمیشه.
البته عده ای همچنان بقول شما قبول نمیکنن، و عده ای همچنان بحث و جدل خواهند کرد، اما درکل فکر میکنم وضع خیلی بهتر میشه، خیلی ها قبول میکنن یا حداقل احتیاط میکنن/نظرشون متعادل تر میشه، و خیلی از بحثها و اتلاف وقت و انرژی ها دیگه انجام نمیشه.
تقریبا هیچ چیزی مطلق و Perfect نمیشه در این دنیا، ولی همون حالت نسبی هم مهم و مفید و سرنوشت سازه.
پاسخ

پیام‌های این موضوع
ضرورت مبارزه با دانشنُما (شبه علم) و تئوری توطئه - توسط folaani - 04-23-2013, 10:03 AM
ضرورت مبارزه با دانشنُما (شبه علم) و تئوری توطئه - توسط Russell - 04-23-2013, 12:10 PM
ضرورت مبارزه با دانشنُما (شبه علم) و تئوری توطئه - توسط folaani - 04-23-2013, 01:32 PM
ضرورت مبارزه با دانشنُما (شبه علم) و تئوری توطئه - توسط folaani - 04-23-2013, 01:39 PM
ضرورت مبارزه با دانشنُما (شبه علم) و تئوری توطئه - توسط sonixax - 04-23-2013, 02:28 PM
ضرورت مبارزه با دانشنُما (شبه علم) و تئوری توطئه - توسط Mehrbod - 04-23-2013, 02:32 PM
ضرورت مبارزه با دانشنُما (شبه علم) و تئوری توطئه - توسط Russell - 04-23-2013, 02:58 PM
ضرورت مبارزه با دانشنُما (شبه علم) و تئوری توطئه - توسط Theodor Herzl - 04-23-2013, 10:10 PM
ضرورت مبارزه با دانشنُما (شبه علم) و تئوری توطئه - توسط folaani - 04-24-2013, 06:43 AM
ضرورت مبارزه با دانشنُما (شبه علم) و تئوری توطئه - توسط folaani - 04-24-2013, 07:16 AM
ضرورت مبارزه با دانشنُما (شبه علم) و تئوری توطئه - توسط Dariush - 04-24-2013, 08:16 AM
ضرورت مبارزه با دانشنُما (شبه علم) و تئوری توطئه - توسط undead_knight - 04-24-2013, 07:41 PM
ضرورت مبارزه با دانشنُما (شبه علم) و تئوری توطئه - توسط folaani - 04-25-2013, 08:28 AM
ضرورت مبارزه با دانشنُما (شبه علم) و تئوری توطئه - توسط folaani - 04-25-2013, 08:48 AM
ضرورت مبارزه با دانشنُما (شبه علم) و تئوری توطئه - توسط Mehrbod - 04-23-2013, 12:19 PM