02-06-2011, 10:28 AM
مشکل من با برنامه های مشیری دقیقا همین هست که دوستان میگن،موسیقی پخش کردنش بد طوری روی اعصابه،چند باری هم دیدم وقتی تو استدیو موزیک های دیگه پخش میشه میگه "صدای اون موزیک رو کم کنید ما حوصله ی طبل و... نداریم"دقیقا این تیکه رو یادم نیست،خوب معلومه این آدم انقدر در این مورد بینش نداره که موسیقی و زیبایی که در اون میبینی نسبی هست و موسیقی اصیل ایرانی نمیتونه ارزش بیشتری نسبت به بقیه ی سبک های موسیقی مثل ترنس و هیپ هاپ،کلاسیک الی آخر داشته باشه،یا به قول شما موسیقی اصلا وسط این برنامه چیکار میکنه؟عیب دیگری که توی حرفهاش میبینم اینه که در مورد فلسفه اطلاعات خیلی کمی داره،حتی در مورد مغالطات،هر نوع مغلطه ای ببینه از مغطله ی مرد اسکاتلندی واقعی و توسل به مرجعیت و حمله ی شخصی الی آخر رو میگه این مغلطه ی "مصادره به مطلوب هست" در حالی که یه آدمی مثل من که فقط اطلاعاتی سطحی در این مورد داره هم میدونه این مغلطه اسمش این نیست و شرح دیگری داره،من که اگر سخنرانی های ایشون رو گوش بدم بیشتر به خاطر بررسی مسائل تاریخی و ادبیات و شاهنامه هست،وگرنه برنامه هاشون اگر در مواردی غیر از این باشه زیاد چیزی برای دریافت کردن نداره