04-14-2013, 11:44 PM
در یکی از کوچه های سامرا، مردی به زنی تن فروش گفت: برای یک ساعت چند می گیری جیگر؟
زن جواب داد: ۵۰ دینار.
مرد گفت: قبول، برویم! و خواستند بروند که ناگهان امام نقی(ع) از پشت شمشادها بیرون جهید و هر دو را دستگیر نمود. مرد که هول شده بود گفت: کار خلاف شرع که نکردیم. صیغه اش کردم!
امام فرمود: چی چیو صیغه کردم؟! تو گفتی واسه یک ساعت چند می گیری؛ در حالیکه اول زن باید بگوید:
«زَوَّجْتُکَ نَفْسی فِی الْمُدَّهِ الْمَعْلوُمَهِ عَلَی المَهْرِ الْمَعْلُومِ»؛
یعنی خود را زن تو نمودم به مهر معین شده در مدت معلوم، و بعد تو بگویی: « قبلت التزویج» یعنی قبول کردم ازدواج را. همین شماها هستید که فحشا رو ترویج می کنید دیگه. زنیکه ی فاحشه!
امام و مبارزه با فحشا
زن جواب داد: ۵۰ دینار.
مرد گفت: قبول، برویم! و خواستند بروند که ناگهان امام نقی(ع) از پشت شمشادها بیرون جهید و هر دو را دستگیر نمود. مرد که هول شده بود گفت: کار خلاف شرع که نکردیم. صیغه اش کردم!
امام فرمود: چی چیو صیغه کردم؟! تو گفتی واسه یک ساعت چند می گیری؛ در حالیکه اول زن باید بگوید:
«زَوَّجْتُکَ نَفْسی فِی الْمُدَّهِ الْمَعْلوُمَهِ عَلَی المَهْرِ الْمَعْلُومِ»؛
یعنی خود را زن تو نمودم به مهر معین شده در مدت معلوم، و بعد تو بگویی: « قبلت التزویج» یعنی قبول کردم ازدواج را. همین شماها هستید که فحشا رو ترویج می کنید دیگه. زنیکه ی فاحشه!
امام و مبارزه با فحشا
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"