04-14-2013, 03:58 AM
خب خوشحالیم که با نقطهی اوجِ تلاشهای فمنیستها نیز بالاخره روبرو شدیم که از هر چاه و چالهای و از چند قرن پیش از میلاد تا دو هزار سال پس از میلاد هم که شده زنی را بیابند و به ما به عنوانِ دانشمند معرفی کنند ، هتا اگر شده مثلAgamede احتمالا اصلا وجود نداشته باشد.اول اینکه ما هرگز نگفتیم که دانشمندِ زن نیست یا نبوده.بلکه گفتیم در مقابل مردان بسیار بسیار اندک بوده.بهترین گواهش نیز این است که در پاسخ به همین فمنیستهایی که همچین لیستهایی را با کاوشهای فراوان میسازند ، هرگز لیستی از مردان ارائه نمیشود چرا؟ چون احتمالا باید ده هزار برابرِ این لیست باشد . اکنون قدری در این لیست غور کنید تا ببینید چه دستتان را میگیرد:
مثلا Fiona Wood, (1958–), British-Australian plastic surgeon
جراح پلاستیک.اکنون من باید مثلا ایشان را بگذارم در کنار کسی چون لوئی پاستور .البته این خانم یک اسپری برای کسانی که دچار سوختگی شدهاند هم اختراع کردهاند که از این نوع ابداعات هر روز چندتایی داریم.
یا مثلا Ann Haven Morganخودتان بخوانید
یا چه میدانم فلان زن یک کتاب در سال 1800 در مورد حساب دیفرانسیل و انتگرال نوشته شده ریاضیدان و حالا ما باید او را بگذاریم در کنار لایبنیتز و لژاندار. از همه خندهدار تر فلیسوفهایش هستند.خودتان بخوانید جالب است.
ما میگوییم پایهگذاران و کسانی که بیشترین تاثیر را در علومِ مختلف داشتهاند همگی مرد بودهاند ایشان رفتهاند یک لیست بلند برایمان نقل کردهاند که مثلا ما را بترسانند.تمامِ این لیست که از دوازده قرن پیش از میلاد مسیح شروع شده تا 2000 سال پس از میلاد پایان میابد به اندازهی دانشمندانِ مردی که از سالهای 500 پیش از میلاد تا 200 پیش میلاد فقط در یونان بودهاند نمیرسد.فکر کنم حداقل نصفِ همین اندازه فیلسوف در آن دوره داشتیم! بقیه پیشکش.
مثلا Fiona Wood, (1958–), British-Australian plastic surgeon
جراح پلاستیک.اکنون من باید مثلا ایشان را بگذارم در کنار کسی چون لوئی پاستور .البته این خانم یک اسپری برای کسانی که دچار سوختگی شدهاند هم اختراع کردهاند که از این نوع ابداعات هر روز چندتایی داریم.
یا مثلا Ann Haven Morganخودتان بخوانید
یا چه میدانم فلان زن یک کتاب در سال 1800 در مورد حساب دیفرانسیل و انتگرال نوشته شده ریاضیدان و حالا ما باید او را بگذاریم در کنار لایبنیتز و لژاندار. از همه خندهدار تر فلیسوفهایش هستند.خودتان بخوانید جالب است.
ما میگوییم پایهگذاران و کسانی که بیشترین تاثیر را در علومِ مختلف داشتهاند همگی مرد بودهاند ایشان رفتهاند یک لیست بلند برایمان نقل کردهاند که مثلا ما را بترسانند.تمامِ این لیست که از دوازده قرن پیش از میلاد مسیح شروع شده تا 2000 سال پس از میلاد پایان میابد به اندازهی دانشمندانِ مردی که از سالهای 500 پیش از میلاد تا 200 پیش میلاد فقط در یونان بودهاند نمیرسد.فکر کنم حداقل نصفِ همین اندازه فیلسوف در آن دوره داشتیم! بقیه پیشکش.
کسشر هم تعاونی؟!