04-13-2013, 11:05 PM
sonixax نوشته: این سطح شعور شما را میرسناد که رازی ، خوارزمی ، فردوسی ، سعدی ، پورسینا و .... را همرده ی ابی و داریوش قرار میدهید !من پاسخ این پست شما را چه بدهم؟!
ما بقی سخنانتان هم که جیغ و داد های زنانه ی پوچ و خالی از ارزش است که سعی دارید با آن کار خود را پیش ببرید قافل از اینکه هر چه بیشتر اینچنین بروید سخنان و ادعای های ما بیشتر مستند میشوند :)))
در آن چیزی که سر رشته خودم است :
تقریبن هیچ زبان برنامه نویسی ای توسط زنان اختراع نشده ! و تقریبن هیچ برنامه نویسی زن موفقی در بین تمام برنامه نویسان دنیا وجود ندارد !
البته از آنجایی که شما زنان همش 100 سال یا کمتره که به حقوق خودتون رسیدید و برنامه نویسی هم میلیاردها ساله که وجود داره برای همینه که در این زمینه هیچ پُخی نشدید :))))
وقتی هنوز توان دفاع از ادعاهای خود را به طور منطقی ندارید!
من که جیغ و دادی نمیکنم.اتفاقا کاملا آرام و خونسرد پست ها را میخوانم و اگر توضیحی داشته باشم میدهم اما جیغ و داد از این نوشتار شما می ریزد:))
به هر صورت امیدورام در نهایت متوجه شده باشید که منظور از مشاهیر عالم و نخبگان کاشفان و مخترعان بود.وگرنه در زمینه ی ادبیات و هنر و شعر ....که زنان کمی هم نداشته ایم.
شما از برنامه نویسان میگویید چون فکر میکنم در حیطه ی کاری خودتان دقیق شده اید.
منهم در صنعتی که کار میکنم مردان توانا بیشترند اما زنانی که نفوذ کرده اند و شرایط بروز یافته اند را بسیار باهوش تر و توانا تر از مردان یافته ام.تجربیات شخصی من و شما چه چیزی را ثابت میکند؟